Dcl027 newbabyno2 bu ayı iyi değerlendirdim 😊 ama yumurtlama tarihimi bilemediğim için şüpheye düştüm işte
newbabyno2 Dcl027 olacak olan olur bakalım 🥰 ben ovulasyon falan kullanmadm akıntım oldugu gun ilişki yasadım
Dcl027 Hazeltt erken gebelikte bile 6 gün kalada çıkmayabiliyormuş bende kaset varşuan çıkmayacağını düşündüğüm için elim gitmiyor teste 😅
1ciftyesilgoz Dcl027 ovulasyon testi yaptım ben yumurtlama yok ama tam olarak yumurtlama hissi gibi kasıklarımdaki
Burcuuuuu Dcl027 sizi umitlendirmek istemem ama adetime 10 gün kala kasık ağrılarım başladı sanki her an adet olacakmisim gibi aşırı uykum geliyordu ve çok üşüyordum ins gönlünüzdekini verir Allah size
Melehat45 Denizahsen akıntıni, varmiydi bende pko luym ve adetime 8 gün var kasık ağrım var anlamadim
Denizahsen Melehat45 evet akıntımda vardı o yüzden hamile olabileceğimi düşünmedin yani bütün belirtiler adet yönündeydi
Melehat45 Hazeltt amin bende aynıyım bat 28 ve pkoluyum akıntım ve gaz problemi de. Oluyor inşallah hamilelitendir
Brglyksk_ newbabyno2 merhaba canö benim de bat 1 Haziran göğüslerim küçük normalde aşırı büyüdü şişti göğüs ve çok ağıyor karnımda kramplar oluyor ve halsizlik baya var yarn kan vermeyi düşünüyorum bende
newbabyno2 Brglyksk_ erken degıl mi canım cıkarsa banada haber ver benımde goguste şiş lık var kasık bel agrısı var ama bılmıyorum yınede
Denizahsen Denizahsen hayır adetim 1 gün gecikince test yaptım normalde gecikmezdi çünkü adetlerim düzenliydi
Dcl027 Denizahsen akıntın su gibi şeffaf çok sıvı şeklinde miydi . Yumurtlama dönememimi bu şekilde gelir yoksa hamilelik belirtisi mi acaba
Dcl027 newbabyno2 başka birşelden hastaneye gittim gitmişken kanda verdim . Pek ihtimal vermiyorum daha 10 gün var ama yine de yazarım canım sanada