EminErguvenoglu2124 Benjaminannesi sizin kaçıncı haftada teşhisi konuldu peki bir sorun yaptı mı sizde çok teşekkür ederim bilginiz için kaç gündür günler geçmiyor sıkıntıdan çok üzülüyorum çok korkuyorum beni rahatlattin çok teşekkür ederim sana canım 🥺❤️
Benjaminannesi EminErguvenoglu2124 rica ederim kuzum benim sen beni aydinlatmazsan ben seni aydınlatmazsam dünya neden var 🥰🥰😘😘
EminErguvenoglu2124 Benjaminannesi Benjaminannesi çok teşekkür ederim sağolun sizin gibi iyi insanlar hep varolsun ❤️🥰 hep peki sen doğum yaptın mı canım
Brnaebu EminErguvenoglu2124 hayır kanamam olmadı çok şükür ama olursa hemen doktora gitmem gerektiğini söyledi sürekli doktorum.bazisinda kanama olmayabiliyor.sadece iyice agirlastim artık baskı yapıyor asagiya
EminErguvenoglu2124 Benjaminannesi Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım ❤️ inşallah bende de düzelir bu durum içimde çok korku var doktor çok korkuttu çünkü 😟
Benjaminannesi EminErguvenoglu2124 aminnn canim benim yok kuzu kendini korkutma hamişliğin tadını çıkar emi fazla iş yapma mis gibi her şey rayına oturur 😘😘
EminErguvenoglu2124 Benjaminannesi inşallah canım çok teşekkür ediyorum sana bilgilerin ve moralin için Allah razı olsun 🙏❤️
gulnihal__ EminErguvenoglu2124 yok canim hic bibdr oyle bi sey demedi sadece cok kanmam olursa bebegi aliriz oda kucuk oldugu icin yasamayabilir demislerdi biraz buyuduk insaAllah hersey guzel gider
EminErguvenoglu2124 gulnihal__ anladım canım inşallah bişey olmadan sağlıkli bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı🙏