didnr_ EminErguvenoglu2124 26+4 bebeğin hareketlerini fazla hissetmiyorum başka bi sorun yaşamadım kanamam da olmadı
gulnihal__ EminErguvenoglu2124 cok zor bi durum Allah yardimcimiz olsun 18. haftamda baya fazla bi kanamayla hastaneye gittim bi gun yattim hala degismedi tehşis ayni yukari cikma ihtimali var diyolar 5 haftadir cikmadi daha
EminErguvenoglu2124 gulnihal__ peki doktor bebeğin hayati tehlikesi var falan dedi mi canım sana bebek karnında ölebilir falan diye bişey söyledi mi öyle bir risk varmıdır
gulnihal__ EminErguvenoglu2124 off of banada aynisini dediler evde tek basima kafayi yemek uzerim ya oyle cok siddettli bi kanamayla karsilasirsam ne yapacagim
EminErguvenoglu2124 gulnihal__ ben de buna çok korkuyorum işte öğrendiğimden beri psikolojim bozuldu düşünmekten
EminErguvenoglu2124 didnr_ ben de bebeğin hareketlerini hala hissetmiyorum bu yüzden mi hissedilmiyor hareketler sebebi plasenta previa mı
gulnihal__ gozgozanne evet canim evde ped yoktu 4 katli peceten akiyordu ama o zamandan beri olmadi dr cok korkuttu ya
Seri1991 Haftada kanamam başladı plesenta previa totals teşhisi konuldu hastaneye yatış yapıldı çok yogun kanamalarımda iğne ve ilaç tedavisi uyguladı doktorum 21. Haftamdayim suan kanamalarım bitti plesenta biraz yükseldi tam kapatmıyor artık ama kasık bölgemde çok yoğun ağrılar oluyor
hayirlisi06 Gbbc gerçekten mi şaka gibi sezeryani geçtim 32 de bebek alınacakdi yani inansaydnz bu nasıl hata şuan çok şaşırdım
gulnihal__ EminErguvenoglu2124 yok canim hic bibdr oyle bi sey demedi sadece cok kanmam olursa bebegi aliriz oda kucuk oldugu icin yasamayabilir demislerdi biraz buyuduk insaAllah hersey guzel gider
Benjaminannesi EminErguvenoglu2124 Canim kısa ve öz konuşuyorum benim de aynı durumdu 30.haftada düzeldi düzelmez diyenede bakma sen bana da dediler düzelmez olmaz vs bebek geliştikçe anne karnı büyüdükçe yukarı çıkıyor zaten dert etme emi hamileliğini güzel geçirmeye çalış 🥰🥰
EminErguvenoglu2124 Benjaminannesi sizin kaçıncı haftada teşhisi konuldu peki bir sorun yaptı mı sizde çok teşekkür ederim bilginiz için kaç gündür günler geçmiyor sıkıntıdan çok üzülüyorum çok korkuyorum beni rahatlattin çok teşekkür ederim sana canım 🥺❤️
EminErguvenoglu2124 Benjaminannesi Benjaminannesi çok teşekkür ederim sağolun sizin gibi iyi insanlar hep varolsun ❤️🥰 hep peki sen doğum yaptın mı canım