Kvrckmom Deniz_20 Ya genelde beklemiyor doktorlar ya o süreye. Birde kaç kilo doğdu peki o vakte kadar bekleyince ☺️
Ays_cskn Kvrckmom Benim tansiyon sorunum vardi canim doktorum suni sanciyla dogumu baslatti,ama aciklik ilerlemeyince sezeryane donuldu
suleesrky Kvrckmom Benim yalancı sancılarım oluyordu baya ama iki haftadır onlar da yoklamiyor benimkinin de pek gelesi yok gibi 🤭
Kvrckmom suleesrky yani kasıklarda sancı oluyor bazen adet olacakmışm gibi ama böyle gelip gitmiyor direk 5 dakika falan sürüyor birde dayanılmyacak gibi olmuyor sancı buysa tabi 🤭
Kvrckmom Deniz_20 yaa anladım kilosu çok ilerlememis zaten ne güzel bazı doktorlar hiç bekleme yanlısı olmuyor
Ays_cskn Kvrckmom Aynen oyle canim suan ikincimi bekliyorum iste 19 haftalıgiz buda ayni riskli geciyor korkuyorum acikcasi daha erken doğar diye tansiyonum felan iyi suanlik ama yakin takip yapiliyor suan
Kvrckmom Ays_cskn inşallah öyle birşey olmaz canım. Sen hep.olumlu düşünmeye çalış. Rabbim en güzel şekilde kucağına almayı nasip etsin herkese sana da inşallah 🙏🏻
Ays_cskn Kvrckmom oyle dusunmeye calisiyorum canim yoksa paranoyak oluyor insan dilerim tum anne adaylari saglikla kavusur yavrularina😊