Kvrckmom Ays_cskn ya normal olarak mı bu şekilde geldi yani sancılarınız falan başlayarak. Genelde hep 40 ı geçiyor ya ondan soruyorum.
suleesrky Ben de bunu çok merak ediyorum. Erkek çocuk çok bekler, 40 haftayı doldurur diyorlar. 36+5 teyiz bakalım ne zaman gelecek oğlum. :)
Kvrckmom suleesrky aynı gündeyiz 36+5 biz de 😊😊 11 Haziran da 40 haftayı dolduruyoruz. Memleketten annemler gelecek geç gelin diyorum gelmez bizim çocuk ama onlar gelmek için can atıyor 😅
suleesrky Kvrckmom Bizim de tahmini doğum tarihimiz 11 haziran 😍 Her an gelebilir bu haftalarda zannediyordum ama çok şükür ne gelen var ne giden.🤭 37′yi dolduralım da sonra gelsinler istedikleri zaman. 1 hafta daha dayansinlar.🤭
Ays_cskn Kvrckmom Benim tansiyon sorunum vardi canim doktorum suni sanciyla dogumu baslatti,ama aciklik ilerlemeyince sezeryane donuldu
Kvrckmom suleesrky ya ben hiç geleceğine umudum yok o kadar rahatım ki. Peki sancınız falan oluyor mu? Bizim oğluş da sancı bile olmuyor 😅😅😅
suleesrky Kvrckmom Benim yalancı sancılarım oluyordu baya ama iki haftadır onlar da yoklamiyor benimkinin de pek gelesi yok gibi 🤭