eylulmihrasmom Kızlar selam, son adet tarihim 11 nisan. Dün kan verdim ve beta hcg 24 çıktı. Doktor çok düşük olduğunu ve düşük ihtimali var dedi. Sizin başlardaki beta değeriniz nasıldı? Aynı sorunu yaşayan var mı
aylinpalaa eylulmihrasmom ben ilk kan verdiğimde adetim iki gün gecikmişti ve 1429 gibi bişeydi ama herkeste aynı olmaz ki o
Tgcbyrm eylulmihrasmom evet biraz düşük çıkmış fakat geç döllenme de olmuş olabilir kese ve kalp atışı görene kadar canınızı sıkmayın 🙏🏻
Zeynebim26 eylulmihrasmom 86 ile öğrendim ertesi gün iki katı olmuştu kuzum inşallah artmıştır seninde :)
Birgul eylulmihrasmom ben 12 değer ile öğrenmiştim önemli olan artıştır. 2 gün sonra testi tekrarlayın bence
eylulmihrasmom aylinpalaa anladım. Doktor yarına kadar 40a yükselirse problem olmaz dedi. İnşallah yükselir 🥰
Huzurrr_13 eylulmihrasmom benim adet günü kan verdim 15 ile öğrendim 2 günde bir artışa bak yüzde atmış artıyorsa normal canım doktorun bunu söylemesi neye göre söyledi ki yani
Zeynebim26 Huzurrr_13 adet günü geçmiş sanırım ve değer düşük ya kimyasal olabilir felan diye pek umutlu konusmuyo bazı doktorlar ondan galiba canım
eylulmihrasmom Huzurrr_13 yaa, benim de geçti işte 7-8 gün kadar öyle öğrendim. Yarın tekrar gideceğim teste inşallah artmıştır🤲🏻🥰
Skn23 Huzurrr_13 bende 23 ten 38 e çıkmış betam yüzde 60 artmış aslında ama doktor bana 2 katına çıkmamış kimyasaldır diye düşünüyorum dedi 🥺 pazartesi günü gel dedi
eylulmihrasmom Zeynebim26 ama sanırım kimyasallarda kese gözükmüyor bende kese var hamilelik var dedi
Bbbbnn eylulmihrasmom canım 24 değerlemi kese gördü 1500 le vajinal görünüyor anca en az 1500 diye biliyorum
Merve201119 eylulmihrasmom bende 67 değer ile öğrenmiştim önemli olan iki katı artmasi yarın tekrar ver insallah duzenli artış olur🙏
Zeynebim26 eylulmihrasmom belli bı değer aralığı var kese için 1000 olmalı en az ultrason verdimi yani şaşırdım şuan
Patito__ eylulmihrasmom o doktora gitme daha okdr değerle keseyi goremez yani tıpta yok böle bsey bnm 1500 le rahimden bile görülmedi 3500 de görüldü yani en az 1500 civarı olmalıdır hatta bazen bnm gibi DHA geç gorunenlerde oluor Ayrıca ilk kan testiyle sana birsy solemesi mümkün değil ilk değer önemli değildir önemli olan artması
Umay255 eylulmihrasmom kese görmesi imkansız canim 5+1 gittim betam 4 binlerde zor gördü senin doktor da sıkıntı var o zaman bnce başka yere git