Meryemcansever Tusami kayınvalidem de rüyasında tavuğun civciv çıkardığını görmüştü bende bebek görmüştüm rüyamda o ay hamile kaldm malummu oldu artık Rabbim gösteriyor bı şekilde inşallah vardır sizinde 🙏🌺
Hazalaskin Bfduam henüz doğmadı canım 38. Haftadayız bekliyoruz ama kızımız olacak erkek değil ☺️Kayınvalidem renkli gözlü sarışın kıvırcık saçlı çok hoş bi kadın umarım ona benzer 💕
Hazalaskin Bfduam baba tarafımda renkli gözlü sarışın amcalarım halalarım falan ama babam annem sarışın değiller renkli gözlü de değiller 😂 çekinik genler baskın olursa inşallah ihtimal var😂
Bfduam Hazalaskin senin tarafnda da varsa olur mu olur inş:) Eşin annesine benzemiyor mu? Benim kendi ailem tarafnda yok, esimin ailesinde bi hayli var, cocuklar bizim tarafa benzedi:)
Eminecak Tusami hamile oldugumu öğrendiğim zamanlar erkek bebek görmüştüm banyo yaptiriyordum ona. O kadar gercek hissettim ki tamam benim oglum olucak dedim sonra oglum olacagini ogrendim bakalim ruyamdaki gibi boncuk gözlü tombis bir oğlum mu olacak 😊 saglikli olsun da insallah 😊
Akmelkee Tusami hamile kalmadan bir iki ay önce hep civ civ gördüm rüyamda evin içinde bahçede sapsariydi hala unutamadim 🥰 şuan kızıma 22 haftalik hamileyim rüyalara çok inanıyorummm🥰
Tusami Akmelkee ya canım inşallah sağlıkla huzurla kolaylıkla al kucağına 🙏bu civcivler neymiş böyle ya 😄🐣
Tusami Deletedmom727272 yaaa ne mutlu sana , inşallah sağlıkla al kucağına 🙏cinsiyet belli mi? Tabire baktım kız çocuğu olur diyor
Deletedmom727272 Tusami bilmiyorum fetal dna yaptırdık bi haftaya belli olur yaziciğim sanada🎈 açıkçası kız gibi hissediyorum ne zamandır bakalım😊