Sehrbnon12 Tusami canım bende hamile oldugumu ögrenmeden önce test yağtıgımı ve testte 3 tane cızgi oldugunu gördum arastırdım cogul gebelik oldugunda hamile oldugunda işaret dedi gercekten 1 ay sonra ikizlere hamile oldugumu ögrendim suan 10 haftalık olduk insallah seninde cıkar 😘😘😘😘
Tusami Sehrbnon12 vaaaaay be 🙈çoğul gebeliğini hemde öğrendin bu kadar detaylı 🙈 ya aynı gece iki rüya ikisinde de anlamı çocuk hatta kız çocuk olacak yazıyor🙏Allahım banada nasip etsin 🙏
Habus Tusami olmayacaksın bence 😍 hadi bakalım dua ediyorum sana inşallah güzel haberlerini verirsin buraya 🌸
Seri4545 Tusami ben rüyamda sesler duydum kalk test yap pozitif diye sabah ezanı okuyordu o esnada uyandım kalkıp test yaptım pozitif çıktı çok şükür rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah isteyen herkese evlat sahibi olmayı masip etsin 🙏🤲
Tusami Habus kuzum olursamda adet eminim bir daha ki aya hamile olacağım, aynı gece iki rüya ikisinin de anlamı aynı , tesadüf olamaz diyorum . Adet olsamda eminim bir daha ki ay olacak
Sehrbnon12 Tusami ve kac gecedir sürekli rüyamda kız evladım oldugunu görüyorum cinsiyetleride cok merak ediyorum yaa
Seri4545 Tusami evet canım sabah ezanında rüya gördüm ve uyanıp yaptım çift çizgi çıktı inşallah şeninde vardır dualarım seninle
Tusami Sehrbnon12 ben kızımda rüyamda balık doğurmuştum aaaa çinekop bu diyordum hatta 🙈baktım kız çocukmuş anlamı, kızım oldu. Şimdi baktım kız emzirmekte kız çocukmuş 🙏bir kızım daha olsa Allahım 🌸🌸
Deletedmom727272 Tusami ama oha aynı rüyayı görmüştüm gebeliğin bir ay öncesinde..sabah uyandığımda o kadar ağlamaklıydım ki benimde güzel biz kız çocuğu vardı emzirdiğim.. İnşallah nasip olsun bir an önce sana❤️
Zynpasr65 Tusami bende 2 hafta önce aşılama oldum aşılama olacağım günü sabahı annem rüyasında görmüştü sarı sarı civcivler umarım güzel haberler alırız bu ay ( 23 bat ☺️)
Tusami Sehrbnon12 hadi inşallah Allah gönlüne göre versin💖evlat gerçi kızı da erkeği de aynı ama ben ilk çocuğumun kız olmasını istemiştim eşimde kız istemişti Rabbim nasip etti, şimdi farketmez diyorum ama kızım kız kardeş istiyor onun İçin istiyorum işte 💖🐣
Hazalaskin Bfduam henüz doğmadı canım 38. Haftadayız bekliyoruz ama kızımız olacak erkek değil ☺️Kayınvalidem renkli gözlü sarışın kıvırcık saçlı çok hoş bi kadın umarım ona benzer 💕