Suadmsv ben kendimi bildim bileli 12 yaşlarından itibaren düzensiz adet fazla kilo 2 3 ayda bir adet olma sorunu yağlanma saç dökülmesi insülin direnci vesaire iste pco olup yan etkileri ne ise hepsini yaşadım evlenene kadar genelde ilaç ile adet olurdum evlendikten sonra ilk vajinal muayene de pco kesinleşti yani , direk bebek düşündüğüm için klomen femara glukofen bir sürü vitamin ve takviye diyet hepsini yaptım ama 8 kilo falan verdim en sonunda çok güzel bir tüp bebek tedavisi gördüm güzel denmez ama doktorum sağolsun , ilk denememizde de tuttu çok şükür ama sorarsan biliyorum zor ama keşke kilo verip gebe kalsaydım 97lerdeydim simdi 100 101 arasi gidip geliyorum. Kilolu gebe kalınmaz diye bir şey yok kötü hikayeler dinlemeyin gerekirse laflarını kesin doktor ile ilerliyoruz her şeyi de profesyonel sekilde anlatıyor diyin stres en büyük düşman bunu unutmayın napalim bizde istemezdik kilo olsun kist olsun diye ve kilo vermek pco da o kadar zor ki şeker düştüğü an ben ağlamak bile istiyodum