Cizi-kraker Sinemmmmm58 benim de tam 22 ay olcak şimdiden beşikte yatiyo kızım oğlan gelince nolcak bilmiyorum 😂 siz nasıl idare ediyonuz var mı kıskançlık hırçınlık falan
Sinemmmmm58 Cizi-kraker cok fazla ya bebegi ilk gunler yanina bile cikaramadim kizimin vuruyo sert bi sekilde skiyo falan daha eve gecemedim ben annemde kaliyorum bakalim eve gecince neler bekliyor bizi hic bilmiyorum sezeryan acisindan hic zorlanmadim ama kizim cok yoruyo
Cizi-kraker Sinemmmmm58 bizde yasiyacaz gibi benzerlerini aslında çok uyumlu sakin bir kiizm vardı birden verdiği tepkiler şaşırtıcı geliyor mesela bana karşı terslenmeye başladı git diyor karnıma vuruyor sonra gelip öpüyor yavrum başına geleceği anladı triplere girdi :))
gizemcelen9 eliz3 salı günü doktor kontrolüm var nasipse sezeryan günü vericek tabi o güne kadar ben doğurmazsam🙈
Tazeanne0134 eliz3 evet canım ilk doğumum mecburi sezaryen oldum 2.'yi isteyerek oldum inan bana 2.doğumum daha kolay oldu ilki kaç aylık bebeğin
Sinemmmmm58 eliz3 benim ilkim.daha zordu cunku hem suni sanci aldim yani hem normal dogumu yasadim hem sezeryani ama 2. Oyle degil daha cabuk toparladm ayaklandim falan
eliz3 Tazeanne0134 kızım şuan 23 aylık. Bende 12+2 haftalık hamileyim doğurduğumda 2.5 sene olcak aralarinda
ikizannesi17 eliz3 Ekim’de doğurdum ikizlerimi şimdi yine hamileyim yine Ekim’de olcak doğumum ikizler tam iki yaşına gircekken hatta belkide dogumgunlerinde doğuma gideceğim korkutuyor biraz biraz da heyecan var bana tek tetanoz yeter dediler daha yeni doğum yaptığım için bir de 😅
eslemsi 2 yaş 10 ay aralari olcak tam. Kabizlik ve asiri siskinlik olmasa dikislerimden sorunum hic yok ama oyle olunca gerilip aciyorlar. Ameliyat sonrasi dikislerimden problem yasamadim sizlama bile olmadi 2 yil 8 aydir
Tazeanne0134 eliz3 canım gün gün akıllanıyorlar inşallah kolay olur ama her halükarda ilk zamanlar çok zor olacak