Sedaaa95 Kızlar bu park yatağı almayı düşünüyorum 2 3 yaşına kadar kullanmak için ama anlamadığım bir şey var annem resimdeki nevresim takımınıda alalım diyor ama park yataklara böyle nevresim takımı oluyor mu sizler nasıl kullanıyorsunuz bu park yatakları resim varsa koyabilir misiniz yardımcı olun banaaa sırf bu yüzden sipariş veremedim. Fotoğraflarda nevresim takımının içindekilerde var
Cicilibicili Sedaaa95 nevresim takımına şuan ihtiyacı yok aslında. Yastık yorgan kullanmayacak. Sadece çarşaf sererseniz yeterli. Ben hatta müslin seriyordum
eylulabla_oluyor Sedaaa95 bütçenice uyuyorsa nevresim takımınıda alın ama yorgan kullanmadık biz doğuda olduğumuz halde ev kalorifer li olunca ihtiyaç olmuyor yorgana zaten yatamazda baya bi büyüyene kadar yorganla kızım 2 yaşında hiç kullanmadık desem yeridir annem yaptı yorgan kaldırdım öyle ama park yatak çok kullanışlı oldu hele üst kademesindeyken yatağa yakındı yüksekti eğilmiyordum al koy pratikti yandan açılmadığı halde bu galiba anne yanıda oluyor yandan o zaman çok daha iyi olur emin olun
zehraduman Sedaaa95 bende park yatak aldım anne yanı olabilen bir model benimki de bizim ilk çocuğumuz cicili bicili görünce heves edip aldık nevresim takımını da. Bizim evimiz kışın soğuk oluyor ne kadar doğalgazlı da olsa onun için gözümün önündeyken kontrollü örterim belki yorganı diye düşündüm ama çok da ihtiyaç duyulacak bir şey değil biz uyguna almıştık ama sadece çarşaf almak çok daha mantıklı
Sedaaa95 Cicilibicili Ne zamandan sonra kullanır benim doğumum ekimde olacak 20 Ekim gibi soğuk olmaz mı o zaman
Cicilibicili Sedaaa95 benim bebeğim şuan 1,5 yaşında ve ben hala yastık yorgan kullanmıyorum. Çünkü boğulma riski var. Uyku tulumu kullanıyorum
Sedaaa95 Cicilibicili Ya banada yorgan saçma gelmişti bu setten sadece kullanabileceğim koruma kenarlıkları ve çarşaf gibi ama annem yok yorgansız olur mu diyor. Birde pahalı yazık kıyamıyorum parasına da illa alalım diyor. Uyku tulumu çok daha mantıklı gerçekten
Cicilibicili Sedaaa95 kenarlık evet gerekli ama park yatağa değil :) bence kullanışlı değil sizin için çünkü beşiğiniz ahşap da değil ki. Nevresim için acele etmeyin. Yorgan bebekler için çok riskli. Yüzlerine çekiyorlar falan Allah korusun
Sinem-123 Sedaaa95 ay benim annem de taktı illa alcam diyor pahalı yazık etme paranı nevresim takımı alırız diyorum olsun uyku seti alalım diyor heves etti😅
Sedaaa95 Cicilibicili 2 gündür bunu konuşuyorum ama bana bilmiyorsun diyor anlatıyor neredeyse beni ikna edecek 😁 Allah korusun ya ne gerek var dediğiniz gibi uyku tulumu alırım kafam rahat eder
Cicilibicili Sedaaa95 anneler öyle 😅 yüne araştırın ama zateb yatağınız için de bu kadar teferruatlı bir sete gerek yok☺️☺️
Sedaaa95 Cicilibicili Hiç gerek yok hemde biraz daha bakacağım annemi ikna edersem hiç almayacağım artık edemezsem alırsa boşuna öyle kalacak kenarda kullanılmayacak maalesef
Sedaaa95 eylulabla_oluyor Evet yandan ayarı var anne yanıda oluyor bu beşik çok kullanışlı güzel geldi banada zaten beşiği kesin alacağım çok rahat kullanırız gibi gözüküyor benim aklıma takılan böyle bir beşiğe bu kadar teferruatlı bir nevresim takımı seti alınmalı mı yorgan kullanmıyoruz zaten yastık da kullanılmıyor ee bu beşiğe koruyucu yanlıklardan da gerekmiyor sanırım o zaman boşa mı almış olacağız onu anlamadım sadece çarşafını mı kullanacağız 🙄
eylulabla_oluyor Sedaaa95 biz sadece çarşaf kullandık iki kenarıda file olduğu halde biraz ben aksattım almadım bağlanacak yerde yoktu yan korumalığa yani birazda havalar evin ısısı pekte gerek duymadık açıkçası
eylulabla_oluyor Sedaaa95 bence de sonra ihtiyaca göre alırsınız şimdilik yatak yeterli bence bide bulursanız eğer lastikli alın çarşafıda bize annem diktirdi almadık o yüzden lastiksiz vardır belki bu ölçülerde daha iyi olur bence
Sedaaa95 eylulabla_oluyor Lastikli olması çok iyi gerçekten çıkmıyor yanlardan öyle alacağım teşekkür ederim 😊
Birmeleginannesi32 Park yatak gibisi yok ilk kızıma kullandım kaldırdım kısmetse ikinciye kullanAcağım bu nevresimde olur tam hemde
Sedaaa95 Birmeleginannesi32 Bu park yatağı kesin alacağım ama bu nevresim çok teferruatlı kullanabilir miyim acaba diye merak ediyorum annem ısrarla almak istiyor bende kullanamayacaksam bir köşede dursun istemiyorum arada kaldım🙄
Sedaaa95 Haticelisa Öyle mii mutlu oldum bende düşünüyordum nasıldır diye kesin alacağım bende bu beşiği çok beğendim😊 peki nevresim takımı kullanıyor musun bu attığım gibi ayrıntılı bir şey almalı mıyım
Birmeleginannesi32 İlk baş yukarda çocuk büyüyünce alt kısma geçiyor etrafı kapalı mesela düşme ihtimali hiç yok bunda o çok iyi doğumdan 3 yaşına kadar kullanırsın
Sedaaa95 Birmeleginannesi32 Beşiği kesin alacağım bende çok beğendim nevresim almalı mıyım ona karar veremiyorum sadece 😊