Sinemekee Kızlar dünde test yapmıştım çok çok silik bi çizgi çıkmıştı zor gözüküyordu bugünde akşam yaptım yine çok çok silik gözüküyor yaptığım gibi çıktı erken gebelik testi resimde çıkmıyor comfort day ile yaptım hata olabilir mi 😢
FatmaNur_27 Sinemekee hayır hemen çıktıysa ikisinde olmaz hata benimde öyle çok silikti şu anda 34. Haftaya gircem
Tusami Sinemekee comfort days bende de çıktı silik, predictor early yaptım ertesi gün çıkmadı 🤷🏻♀️Ben artık hiç bi teste güvenmiyorum
Jadewinder Sinemekee fotoğrafı buraya yükleyebilir misiniz? Benim de baya silik çıkmıştı yok sanmıştım hatta sonra hemen doktora gittim meraktan , öğrendim ki hamileymişim 🥰
Esraa00 Sinemekee aa e biraz tez canlısın sanki😂bekle üzerinden geçsin 2 çizgi diye hayırlı haberler bekliyorum
Esraa00 Sinemekee çok iyi anlıyorum ama biraz sabret veee içini ferah tut eminim Bi kaç güne ikinci çizgi nettt olur
Sinemekee Jadewinder canım resimde gözükmüyor ilk zamanlar fenerle gözüküyordu şimdi çıplak gözle sizin nasıldı
Jadewinder Sinemekee benim de baya silikti yok gibiydi o yüzden doktora gittim orada öğrendim hamile olduğumu. Umarım fotoğrafı yükleyebilmişimdir https://imgyukle.com/i/RMI8io
Jadewinder Sevilayozdemir evet evet ben gebeyim zaten de başlığı açan arkadaşa örnek göstermek için yolladım. Ama ben anlayamamıştım valla helal olsun size
Jadewinder Sinemekee evet ben zaten gebeyim de seninki de böyle mi silik karşılaştır diye yolladım. 19 hafta oldu benim 🥰