Lionmother korunmayı bıraktığım an hamile kalmıştım aynı senin gibi , nasıl hemen oldu millet aylarca uğraşıyor şaşkınlığını atamadım oldu işte . Kalbi durdu aynı senin gibi kürtaj oldum . Doktorum ilk gebelikte böyle şeylerin olabileceğini teste çok gerek olmadığını istersek yapabileceğimizi söyledi yapmadık.3 ay korundum ,3 ay sonra tekrar hamileydim ama o 3 ay çok sabırsızdim hemen olsun istiyordum çok beklemişim gibi 7+4 te boş gebelik yaşadığımı öğrendim ve yine kürtaj oldum.Ardindan 6 ay korundum hazır değildim yeniden o süreci yaşamak zorluyordu . Genetik pıhtı rahim filmi falan filan hepsi temiz çıktı takdiri ilahi dedim.Nisan -Eylul aylarında 2 gebelik yaşadım 2 sinde sagliksizdi. Önemli olan sağlıklı olması amaaaan dedim . Bu ay olmazsa kpssye hazirlanicam , şu zaman olmazsa yüksek lisansa başlayacağım diye kafamı dağıttım. 8+4 um cumartesi kontrolüm var inşallah bebeğimin sağlıklı olduğunu görünce bir parça daha rahatlayacagim .
6 ay uzun bir zaman değil aslında sen çok istediğin için sana öyle geliyor ,gerçekten biraz kendini salman gerekiyor rahim filmi de çekilebilirsin. Ama imtihan bu herkese hemen verilmiyor akışına bırakabilmek çok zor ama en önemli kısım o.
En güzel zamanda hayırlı haberler alırsın 🌸