Benim hikayem şöyle…
1.5 senelik evliyken bebek istedik ve korunmayı bıraktığımız ay da hamile kaldım. Çok sevindik, çok hayaller kurduk ama hepsi yarım kaldı. 8 haftalık olması gerekirken 7. Hafta da kalmış bebeğin gelişimi ve kalbi durmuş maalesef kürtaja alındım. Kürtaj gayet başarılı geçti ağrım sızım yok denecek kadar azdı. 10 gün sonra kontrole gittiğimde doktor 1 ay korunup tekrar denemeye başlayabilirsin dedi ve ben 2 ay korundum hem psikolojik açıdan hemde fiziksel açıdan iyi hissetmediğim için. Tekrar bebek düşününce başka bir doktora daha gittim o da her şey yolunda dedi zaten rahim hazır değilse bebek tutunmaz hazırsa tutunur denemeye başlayabilirsin dedi. Tam 5 ay denedim ve tutmadı… Bu seferde başka doktora gidiyim o da baksın dedim yine bir detaylı inceleme vs. Smear testi, hpv testi her şeye bakıldı. Sonuçlar gayet temiz çıktı ve yumurtalarımın, rahmimin durumunun çok iyi olduğunu söyledi sadece inat yapmışsın biraz kendini rahatlat bu kadar sıkma dedi. 6 ay oldu ama hala negatif… Kürtajdan sonra bebeğim olmaz mı acaba diye düşünmeye başlıyorum artık ve korkuyorum. Kürtaj olanlar bana bir akıl verebilir mi ? Doktorlar her şey temiz diyo, sorun yok. Bir kez olmuş yine olur diyenler zaten dolu… Ama kendimi bir türlü rahatlatamıyorum…