anne96 esmir ne guzel eger benım de kızım olsaydı ona suanda cokk gzuel bır oda yapıcaktım ama erkek olunca guzel dekor edemem dıye dusundum erteledım 😂😂
esmir anne96 ay çok güzel erkek odaları da var alt komşumun oğlunun odası benim kızlarınkinden güzel 😂
Deletedmom83940 anne96 büyüdüğü zamanda kullanabileceği bir oda yapmayı düşünüyorum bugün marangozdan fiyat aldık 6.500 dediler üç kapılı üç çekmeceli dolap ve yatağı
anne96 Deletedmom83940 en ıyısı marangozda yaptırmak gercekten hem ıstedıgınız sekle ve ölçülere gore yaptırıyosunuz ☺️
Deletedmom83940 anne96 aynen öyle instagramda baktım bi sayfadan 12-15 arası fiyatlar ben evlenirken yatak odama o kadar vermiştim en azından istediğim gibi olur 😂
hukukcuanne_06 Bugün babymallda beğendiğim tek dolap 6bin tlydi🥲 odalar yatak olmadan en az 15bin falan yapmayı çok istiyorum çünkü her şey zamanla pahalanıyor ileride de kullanabileceği şekilde alarak odasını yapma niyetim var inşallah uygulamaya da geçerim
anne96 hukukcuanne_06 bır arkadas yazmıs marangozda 6500 e yaptırıyormus hem daha uygun oluyor belkı sız de oyle yaptırısınız cunku araya bır aracı gırmedıgı ıcın daha uygun olur 😍
anne96 Moonlight1 evet somradan degıstıremıyosun aldım kullanayım dıyorsun ve kullanıssız oluyor yaşları buyudukce
Ruveyda_baskapan Ben 1 yaşından önce oda yaptırmayacağım , anne yanı beşik alacağım ve evde fazladan şifonyerim var 5 çekmeceli onu kullanacağım , odası olsa ayrı yatıramam zaten gerek yok
anne96 Ruveyda_baskapan evet bende sımdıden yapmayacagım. ınstagramda goruyorum herkes nasıl odalae yapıyor ınsan kendını kotu hıssedıyor ama bence gerek yok sımdıden 😂
Ozge anne96 ben koçtaştan dolap ve şifonyer aldım. Trendyoldan da montessori yatak aldım ama bizde adet var anneanne odasını yapar. Ben de anneme daha fazla masraf olsun istemediğimden öyle yapmıştım odasını takımlar daha pahalıya geliyordu çünkü.
Srfe Bayancorek büyüyen beşik olarak hangisini diyorsunuz acaba şı son zamanlarda cıkan var onlar cok hoşuma gidiyor benmde ama fiyatı da biraz fazla
Bayancorek Srfe yok benim baktığım yeni tiplerden değil, klasik beşiklerin sonradan yatağa dönüşen tiplerinden. 🌸🤗 Bunu alacağım ben ; https://ty.gl/8yun09uvdu 💙🤗
Elifbyk anne96 Benm boş odam var fakat yapmadım gerek duymadım ilk başta çilekten anne yanı beşik aldım