N_e_s_e Neziravsin valla bende çok aradım her gün bakiyodum en sonunda bı tane buldum çok beğendim özel gibi maşallah doktor ilgisi hastane falan olsun
Portakalkabugu1453 Sevallaves merabalar konuyla alakasız ama suyunuz sınırdaymıs doktorunuz bunun için bişi önerdi mi yoksa yatırırız mı dedi
Sevallaves Portakalkabugu1453 bebeğin hareketlerini takip et dedi başka bişey söylemedi sanırım çok ciddi değil, hareketleri güzel çünkü şükür
Portakalkabugu1453 Sevallaves yaa anladım bana da sınırda dedi bıgün doktorum 36 haftadayım haftaya yatırabilirim dedi ondan sordum tesekkür ederim ❤️
Miracinannesi_52 Sevallaves öğleden sonra da sonuçlar oluyor bir randevu bir sonuç oluyor çok sıkışıyor ben hep randevuyu öğleden sonraya alıyorum ama onda da geç ilerliyor sıra saatimden sonra giriyorum muayene belli olmuyor yani
Sevallaves hunilimom teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için 🥰 her zaman farklı doktora denk geldiğim için sıkıntı çıkmaz umarım
hunilimom Sevallaves ben hep aynı doktora gittim iki gebelikte de randevu ona aldım hep bı sıkıntı çıkmaz ❤️
N_e_s_e Sevallaves evet bugün bende emrullah beye diye gittim başka bayan doktor vardı güzel ilgilendi sağolsun
Miracinannesi_52 Sevallaves devlet hastaneleri çok sıkıntı maalesef ben sıra almak için sabah 7 de gittiğimi bilirim 🤔☹️
Sevallaves Portakalkabugu1453 haftamız ileri zaten 1 2 hafta erken doğsa da bişey olmaz bence canınızı sıkmayın sakın zaten artık hep azalacak o su
FeriDee Sevallaves bnde 37 deyim pazar günü mesai dışına gitmiştim haftaya pazartesi sabah erken gel demişti heralde erkenden gidince randevu veriyolar ya
Sevallaves FeriDee bana erken gel filan denmedi ama napsam bilemedim sabahtan gelenler öğleden sonraya da kalabiliyor galiba öğleden sonra bi gidicem bakalım 4 ten sonra da doktor oluyor çünkü
Happyelf Bu hafta 36. Hafta kontrolünde doktorun vabada haftada bir randevusuz gelebilirsin dedi.Artik doğum zamanı yaklaştığı için böyle bir yol izliyor doktorlar.
Eteby Sevallaves evet devlete gidiyorsan öyle diyor sabah erken girmen gerekiyor mesela benim doktorum öyle yapıyor sabah 7;30 gibi gidiyorum oraya son günleri olanlarda hep geliyor sıraya giriyoruz nst vs çekiliyoruz Dr randevulu hastalara başlamadan bize bakıyor