Mer2ve Kızlar benim eşimle kanımızda uyuşmazlık var bu benim ikinci hamileliğim ilk hamileliğimde iğne yaptirdim ama şuan bu iğne çokkk pahalı almasam yapmasam sizce bebegime birsey olurmu cok korkuyorum
Mer2ve Deniz2961 ben ilk kızımda 28 haftalıkken yaptirdim eczaneden 500 liraya almistik bu iğnenin ödenegi olmadigi icin artik devlet karşılamiyormus
Deletedmom2265 Ceyolii Ben vurulmadım ama uygulama o şekilde tüm devlet hastaneleri yapar Google bile yazsanız öyle olduğu cevabını alırsınız aile hekiminize ebenize de sorabilirsiniz.
hunilimom Mer2ve ben daha 26 dayım ama fiyatı ne kadar benim de 2. Ama fiyatı hatırlamıyorum devlette yaptiricam
Mer2ve Deniz2961 yani devlete gidip rh ingesi vurdurmak istediğimi söylüyorum ve bana ücretsizmi yaziyo
Mer2ve hunilimom bana ilk kızımda doktor yazdi ve tam 10 eczane gezdim hepsi aynı yanıtı verdi iğne 500 lira dediler igneyi aldiktan sonra yaptirmak ücretsiz ve şuan daha da pahali
Deniz2961 Mer2ve kız yazmıyor saatlik yatış yapıyor hastaneye odada vurup gönderiyor kadın dgma randvu alin o.halldr😂
Ceyolii Deletedmom2265 ben Maltepe de oturuyorum da istanbulda aradım Maltepe devlet hastanesini biz yapmıyoruz dediler
Gulumseme Kızlar devlet ücretsiz yapıyor siz eczaneye bile gitmiyorsunuz onlar alıp yapıyor hatta bu sefer ben özelde yaptırdım sadece 85 TL test parası ödedim orda bile iğne ücreti almadılar eşimle benim kan grubumu belgeleyen fotokopi istediler sadece