merveyildrm eylulummmm ben devlette yaptırdım yarım saat kadar sürdü ve benim raporumda olan şeylerin çoğu yok sizin raporunuzda bence hastane ile görüşün daha detaylı baksınlar.. ben normal muaynede bile doktorun odasında en az yarım saat kalıyorum..
Demet57 eylulummmm Kendi doktorun yonlendirdiyse söyle ona içine sinmediğini görüntü vermediğini. Ölçümleri tam yaptimi şüpheliyim.
Princessmom eylulummmm Kahramanmaraş değilmi. Bende vatan hastanesnde yaptırmıştım ilk çocuğumda 5 dk sürdü özel olmasına rağmen nedense bu hastane böyle
Karan_mete29 Bende dun yaptırdım yarim saat sürdü hersey iyi dedi uzun kağıtlar verdi ayrıntılı hepsini bize gösterdi renkli yüzden fotoğrafını da verdi normal ultrsayon kağıdı değil bildiğin resim verdi perinotoloji ye gittik bizde ben çok memnun kaldım
Moco_44 eylulummmm Ama genel olarak birşey saplanmamış içini rahat tutt. Sağlıkla kavuşursun inşallah bebegine 🤲🏻🥰 Eğer çekebilirsen tekrarla ama çekemezse takma kafana bir sorun olsa söylerlerdi zaten
minikmucizemmmmmmm eylulummmm hmm baya düşük fiyatlı o yüzden ilgilenmemis olabilirler. Ben 600₺ ye yaptırdım doktor 20 dk kadar baktı 3 sayfa çıktı, CD, usg görüntüleri verdi bir hafta sonra tekrar çağırdı tekrar kontrol etti 10 dk kadar ben memnun kaldım yani
eylulummmm @Minikmucizemmmmmmmmmmm fazla istese fazla veriridim o kadar dediler o kadar verdim neyse artık geçti yapacak bişey yok canım
Baaharrr eylulummmm aynen ya zaten ilk gebeliğim bide bana diyorki öyle internetten falan bişi araştırma bakma diyor beni dinle sen diyor soru soruyorsun laf yapıyor bize özel hastanesin sen egosu tavan yapmış sanırım