eylulummmm @miroski_22 haftam geçicek hemen gidip söylemem lazım uyguna yaptırdım ondan mı öyle oldu acaba e çok isteselerdi çok veriridim
minikmucizemmmmmmm eylulummmm ne kadar odedin canım. İçine sinmediyse başka bir doktora daha gitmeni tavsiye ederim . Birde il neresi
Baaharrr eylulummmm anlamadım ki doktor zaten çok iyi biri ama soru soruyorsun çok fazla soru sordun diyor herşeyi yasakladı bana evde otur put gibi demek istiyor sanırım yani bebekte sıkıntı mı var diyorum yok gayet güzel diyor anlam veremedim doktor değiştirecem tekrar tarama test sonucu çıkınca
Baaharrr eylulummmm aynen ya zaten ilk gebeliğim bide bana diyorki öyle internetten falan bişi araştırma bakma diyor beni dinle sen diyor soru soruyorsun laf yapıyor bize özel hastanesin sen egosu tavan yapmış sanırım
ebrulegarci Baaharrr Devlete gittim dün renkli görmedim renksiz ultrason kağıdı da verilmedi 15 20 dk felan sürdü
Belgin61 eylulummmm ben devlette yaptırdım sordum burda bu kadar dedi 😅normalde ilk hamileliğimde 1 buçuk saatten fazla bakmıştı ve iki kerede çağırmıştı 600 TL vermiştim şimdi Baya pahalı😅😅
eylulummmm @minikmucizemmmmmmm 180 dediler canım fiyatıda baya düşük geldi normalde 700 800 olması lazım ben anlamadım bu işi
minikmucizemmmmmmm eylulummmm hmm baya düşük fiyatlı o yüzden ilgilenmemis olabilirler. Ben 600₺ ye yaptırdım doktor 20 dk kadar baktı 3 sayfa çıktı, CD, usg görüntüleri verdi bir hafta sonra tekrar çağırdı tekrar kontrol etti 10 dk kadar ben memnun kaldım yani
eylulummmm @Belgin61 galiba bana başka bişey yaptılar ben 180 TL ödedim fiyatıda şaşırttı e doktorum niye detaylı ultrason dedi bana daha doğrusu ben dedim detaylı ultrason yaptırmak istiyorum diye o da buraya yönlendirdi
Kelebegimm eylulummmm benimki bir saate yakın sürdü ara bile verdik belim ağrıdı artık. İyice araştırıp gitmediniz mi beş dakika sürmesi imkansız bebek her organı göstermiyor bazen pozisyon değiştirmesini falan beklemek gerekiyor
Hafize3536 eylulummmm bende özelde yaptırdım 45 dakka baktı baştan aşşaya kalbi böbrekleri resmen incelemesi lazım beyni yani 5 dakka nedir biz ilk yüz resmini orda gördük bize cd bile versi rapor. Verdi bizde doktorumuza getirdik hepsini yani bende 24 haftalıkken yaptırdım detaylı utrasonu yani özelde 5 dakka olamaz😏
eylulummmm @Kelebegimm doktoruma sordum bende onu söylicektim dedi randevumu fln o aldı burdan yaptırabilirsin dedi güzel dedi bende tamam dedim gittim güvendim doktoruma ne bileyim
eylulummmm @Hafize3536 bilmiyprum valla ya çok sinirim bozuk ne niyetle gittim millet para almak için neler yapıyo 3 dk şık şeye para alıyorlar sonuçta bizde parayı kolay kazanmıyoruz 10 TL bile olsa
eylulummmm @Obirgebe bunu bana söylemedi doktorum hepsi doktorumun hatası doktorumu değişicem sanırım güvenmez oldum
Marziye_BAZ eylulummmm Anlamadım vallahi canım tuhaf devlette yaptıran arkadaşlarım var onlarda aynı şeyi söylüyor çok incelediler en ufacık detayı bile kaçırmadılar dedi devlet olmasına rağmen
Marziye_BAZ Marziye_BAZ eylulummmm Evet evlendikten sonra eşimin işi gereği Tekirdağ/ Malkara ya taşındık