• Gerçekten anneler hissediyor kız demişti doktor geçen hafta ama erkek ?

Pinaryyim aynen öyle cnm allahım bu günleri gösterdi kucağımıza aldığımız günlerinde göstersin inşallah

Dilekk ay canım benim çok mutlu oldum hissettiğini nasip etti rabbim ☺❤ Senınle aynı durumdayız bende hep erkek hıssedıyorum baştan beri böyle . 12 .haftamda kız gibi demişti c.tesi randevum var 13+1 oluyorum ,netleşir dıye umuyorum.bende hep erkek hissetim erkek kıyafetleri bakıp erkek evlat hayalı kurdum rabbım inşallah hissettiğimi nasip eder . Tabi kız da basım üstüne ama hislerim erkek diyor .☺👶 bu arada kaçıncı haftanda erkek dedi

Bende erkek hissediyorum ama hep kız elbiseleri bakıyorum 🤗😊

SemihenayArslan aynı haftalardayız nerdeyse cnm ben bugün 13 oldum. Aynı hastaneye gidiyoruz ☺ Aynı şeyleri hissediyoduk benimki çıktı sizinki de çıkar inşallah . Doktoruma dedim siz kıza benziyo dediniz ama erkek hissediyorum ben dedim baktı baktı sonra kııızz nasılda bildin bak pipisine dedi bende pipisini yerim onun dedim sonra güldük doktorla beraber baya 😁😁

Dilekk ay çok güzel duygular ya☺ Darısı bana inşallah ☺ Babasından müjdeni al sonra söyle 😀

bende başından beri hep hissettim hatta evlendikten aonra daha hamile değildim elim heo erkek kıyafetlerine giderdi sonra insanlar dediki popon şöyle göbeğin böyle kafan kızıllaşmış bende diordum aylardan beri dip yaptırmıyorum kafam tabi kızıllaşır o dibim geldi zaten arrık bende inanmaya başlamıştım kız die bir baktım ki erkek cıktı

Dilekk bizde baştan beri kız dedik eşimle ve çevremizdekilerde dahil ilk gittiğimiz doktor göbek kordonu önüne gelmiş erkeğe benziyor demişti sonra muayene için gittiğimde başka bi doktora gitmene kafanı karıştırmamak gerek yok kızın olucak dedi hislerimiz bizimde çıktı😄😊

Fdunal ne güzel☺ rabbim herkesin gönlündeki nasip etsin inşallah 🙏

Hamile kaldığımı öğrendim öğreneli kız hissettim ve kızım olacak 🤗şimdi 23+5 günlüğüz Rabbim hepimizin yavrularını kucağına sağlıkla almayı nasip etsin 👼🏻☺