dnz_dnz Sevdayaren yaa evet üç kişi olduk burda şu an 🤗 haftaya bugün kucağımızda olacaklar inşallah 💕 ben de çok heyecanlıyım. Bir yandan da korku var tabi
Cizi-kraker Sevdayaren heyecanım var küçük kızımla oğlumun ilk karşılaşması nasıl olacak diye ama panik falan yok ikinci sezeryanim olcak başına gelecekleri az çok biliyorum :))
Kubos01 Sevdayaren o panik bende de çok fazla ilk bebeğim erken doğdu zorlu yollardan geçtik ikincide daha da panik oldum
Sevdayaren Cizi-kraker hamilelikte baş gösteren panik atak-kaygı-korku yaşıyorum doğum yaklaştıkça daha da arttı. Tek tesellim doğumdan sonra geçecek olması 🤲🏻
Cizi-kraker Sevdayaren Allah’ın izniyle sağlıkla kucağına alacaksın canım içini ferah tut bol bol dua oku kendini rahatlatmaya çalış hayırlı ferah doğumların olsun inşallah 🤲🌷
Sevdayaren Cizi-kraker Allah razı olsun burda bulunan herkese rabbim kolaylık sağlık sıhhat versin sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin🤲🏻 Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah her şey güzel olacak