Sjkal_788 Merhaba arkadaşlar ben 36 haftalık hamileyim ve cuma günü konturüm var sizce doktorum sezeryan için gün verir mi yoksa daha erken mi bebegim de normal doğum pozisyonunda ama ben sezeryan istiyorum sizce verir mi gün gittiğimde ?
Merrygirl Sjkal_788 bende yarın 36+0 oluyorum ve kontrolüm var bende merak ediyorum vericek mi sezaryen benimde
Cizi-kraker Sjkal_788 bebeğiniz normal doğum pozisyonundaysa ve devletteki bı doktora gidiyorsanız normal doğumu destekleyebilir ve son haftaya kadar bekletebilir
Cizi-kraker Bende geçen hafta 36. Haftaydaydim ve ayın 26 Sina sezeryan günü verdi doktorum size de verebilirler
Sjkal_788 Reyhan35 Amin inşallah cümlemizin inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah hepimizin 🥰
Sjkal_788 Cizi-kraker Özele gidiyorum canım o yüzden doktorumla konuşacam sezeryan istediğimi piskolojik olarak ta normal doğuma hazır değilim yapamam o yüzden özele gittiğim için yapar heralde öyle düşünüyorum açıkçası canım 🥰
Cizi-kraker Sjkal_788 evet o zaman sezeryan yapar hatta gün de verir canım hayırlı sağlıklı doğumların olsun şimdiden 🤲🌸
Sjkal_788 Cizi-kraker Amin teşekkür ederim canım inşallah yüce rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı da nasip eder inşallah canım benim 🥰❤️
Cizi-kraker dnz_dnz hayırla sağlıkla kucağınıza alın ağrısız sızısız bir doğum olsun inşallah canım 🤲🌸
Sjkal_788 dnz_dnz Hayırlı olsun canım sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamızı da nasip etsin inşallah yüce rabbim 🥰🥰
dnz_dnz Cizi-kraker inşallah sağ olun sizin de kolay doğum olsun kucağınıza sağlıkla alın inşallah ❤️
Cizi-kraker Sevdayaren heyecanım var küçük kızımla oğlumun ilk karşılaşması nasıl olacak diye ama panik falan yok ikinci sezeryanim olcak başına gelecekleri az çok biliyorum :))
dnz_dnz Sevdayaren yaa evet üç kişi olduk burda şu an 🤗 haftaya bugün kucağımızda olacaklar inşallah 💕 ben de çok heyecanlıyım. Bir yandan da korku var tabi