DilarArslan Daha dün yazdı doktorum ama ilacı aldığımdan beri ne kusmalarım bitti ne mide bulantılarım 😔 acaba size de böyle bi etkisi oldu mu kızlar
YelizMami DilarArslan benimde aynı şekilde oldu doktorum bana tok karnına kullanmamı ve o zaman böyle durumlar olmucanı söyledi , bende öyle yaptım gerçekten olmadı . Doktoruna bi danış canm
Duygugul DilarArslan bendede oldu ılk aylar hep onu ıcınce kusuyordum 5. Ayıma kadar kullanamadım ama tekrar başladım sımdı kusturmuyor
BurcuYlmazzz DilarArslan ac karnina iciyordum maalesef bende de oldu hamilelikte kusmadim ilaci icince kustum suan kahvaltidan bir kac saat sonra iciyorum sıkıntı kalmadi sizde oyle deneyin☺️
Albertos DilarArslan bendede aynı yaptı değiştirdi doktor valla abartısız zehirledi resmen beni kusmsktan mahvoldum
DilarArslan [bilinmeyen] kullanmayı düşünmüyorum gerçekten zaten meyve yemeyi çok seviyorum. Bünyem kaldırmadı sanırım 😕
MerveTurhan İçtiğim ilk gün bütün gün çıkardım maalesef fakat diğer günler her hangi bi yan etkisi olmadı 1aya yakındır kullanıyorum
gzmerdn Banada aynı etkiyi yaptı onun yerine i mom gibi daha kapsamlı omegalı vitaminler var yutmasıda daha kolay mide de bulandırmıyor. Doktorunuza söyleyebilirsiniz
Albertos DilarArslan kullanma benim ilacı değişti femixomega verdi gayet iyi istersen bu ilacı yazdır dr bebek için çok iyiymiş
detetedmom404 Doktor bana vinalac verdi çok fazla vitamin var içeriği decavitle aynı sanırım ama zencefilli olduğu için mideyi rahatlatıyor bulantı varsa geçiriyor bana çok iyi geldi