Silasil Merhaba kızlar Emre Uysala gidiyordum ama hiç memnun değilim son günlerde doktor değiştirmeyi düşünüyorum 25. Haftadayım, önerebilceğiniz doktor var mı? Aylin karahasan ve Mehmet özgür akkurttan randevu aldım bakalım yorumlarınız neler?
-Egeninannesi- Silasil bende neriman çelik e gidiyorum aşırı memnunum ilgili güleryüzlü bi doktor 2. Doğumum olucak onunla inşallah
Mucize92 Silasil benim doktorum çok iyi Selçuk söylemez yılların doktoru birde doruk da Yıldırım’da tuğbeek diye bir doktor var okadar kibar o kadar anlayışlı ki arada onada gidiyorum evime yakın olduğu için çok iyii ilgileniyor😌🌺
oykumm_1233 Klcaysgl bende ona gidiyordum ama hıc memnun kalmadım baskasına ıyı gelen bı baskasına gelmiyor heralde
Sblonbs Silasil Senem Alkan Akalın, carrefourun orda ki lotus plaza da yeri, çok memnunum çok ilgili bir doktor tavsiye ederim hemde fiyat olarak emreye beye göre çok uygun kalıyor
Klcaysgl Silasil 4500 tl cnm normalde sezeryanda ayni fiyat içinde hastane süslemeside içinde fotoğrafda
Klcaysgl oykumm_1233 tabiki öyle cnm benim çvremde 4 kişi onda doğum yapti sokakda bi butikde bile konuşurken iyi doktor diyen çikdi ama dediğin gibi bana iyi olan sana kötü gelir cnm
Silasil oykumm_1233 gerçekten öyle ya birimize iyi gelen diğerine iyi gelmiyor . Benim gittiğime de herkes hasta ama bana iyi gelmedi kilp konusunda aşırı takıntılı sinirim bozulmaya basladı😅
Bmom Mucize92 benim doktorummus Selçuk bey bizim bütün sülaleyi dogurtmus hala yapıyor mu çok şaşırdım annemlerde memnunmus zamanında 😂
Mucize92 Bmom evet yapıyor çok iyi bir doktor bizde tanıyoruz kendisini annemin doktoruydu kardeşimde o bakmış altıparmakda kliniği 😂😌🙋♀️
Mucize92 Bmom 250 TL veriyorum saat kaç olursa olsun msj attığımda aradığımda geri dönüş yapıyor çok iyi Bir doktor gerçekten
Selin7 Merhabalar ☺️doruk hastanesi melike yıldırıma gittim ve ilgisi güzeldi.Medicana okan özden de çok önerdi arkadaşlarım.