Egemen22 Dilekela icimi rahatlattin Rabbim cocuklarini bagislasin canim, bebegim hareketli sorun skntm agrim.yok hersey normal . Oyle bir duyum alinca korktum ay sonu randevum var Rabbim hayirli dogumlar nasip etsin hepimuze🌹
Egemen22 Sonqulbulut yok tahlilerim teemiz sukurleer olsun , tatlidan gebeligimjn basindan beri yiyemiyorum 8 aylik olduk halen oyleyim yiyemiyorum , yedigimde cikariyorum bazi kadinlar gibi abur cuburcu degilim niye boyle oldum bilmiyorum
Sonqulbulut Egemen22 Anlıyorum.Aynı şikayet bende de oluyor zaman zaman doktorum şekerle alakalı olabilir demişti o yüzden sormak istedim.Geçmiş olsun
_Arslan_ Egemen22 yani sendeki nedir bilmiorm ama bende o şekilde oluo hatta fazla ayakta durunca bacaklarımın ageisindan uyusmasindan uyuyamiorm
-MinikveAnnesi- Egemen22 evet malesef doktorumda sikayetimi soylersem hasta psikolojisine giriyorsunuz hasta degilsiniz hamilesiniz diyor 😂
Egemen22 -MinikveAnnesi- hem hasta hem hamileyiz, guatr dusuk riski busuru ilac iciyirum Rabbim selamete kavustursn sonumuzu😆
_Arslan_ Egemen22 amin inşallah gün geçtikçe daha da hastalaniorm gibime gelio alerjiyle anksiyete ve panik atakta var hepsi birleşio ilaç kullanmakta istemiorm nereye kadr bilmiorm oğlumu sağ salim kucagima bı alsam kazasız belasız çok rahatlicam
zeynonunannesiiii Egemen22 bende çok yaşıyorum bunu 2 dakika tuvalete gidiyim o an bile bacaklarım uyuşuyor gece özellikle sürekli uyanıyorum ve uyuşukluk mevcut
Egemen22 zeynonunannesiiii benim son bir ayim kaldi sizin ne kadar var,Rabbim yardimcimiz olsun nedir bu analarin cektigi
Egemen22 zeynonunannesiiii Rabbim yardim etsin cok canim aciyor geceleri aglayarak kalkiyorum, gebelik boyunca hep kusma ilac sona geldim az rahatladim dedim yok bu sefer kollarim tutmuyo hamd olsun
kahvesever__ Egemen22 doktoruna danış o zaman canım benim ki yle aynı değil seninki o zaman yanlış bilgi vermek istemem
Egemen22 _Arslan_ az kaldi rabbim saglikla kucagimiza almak nasip olsun,bende busuru ilac iciyorum.ama onu kucagim almayi hayal edince sabir ediyorum🌸