Egemen22 Kızlar 35 haftalik gebeyim.kollarim cok uyusuyor gece uyuyamiyorum basina gelen varmi acaba, ay sonu randevum var doktoruma. Bebegin suyunun azaldigina isaretmis bu yasayan varmi acaba?
kahvesever__ Egemen22 yalan ya onu kim dedi 3 Aydan sonra ellerim ayaklarım kollarım her yerim uyuştu doktor ödem olmuş ondan dedi
_Arslan_ Egemen22 bnde 25 haftalık hamileyim bendede ayaklarda şişme ellerde şişme ve uyuşma oluo 10 gün önce kontrolde herşey normaldi
-MinikveAnnesi- Egemen22 ben doktora sordugumda 16. Haftadaydı kalsiyum magnezyum yazdı kullanıyorum iyi geldi
Emossk Egemen22 sağlık ocağında kan değerlerinize baktırın bence bebeğin suyu öyle bir etki yapmaz hiç duymadim
Egemen22 kahvesever__ benim gibi olan bi abla soyledi, bebeginin suyu azaliyomus ondan demis biraz panik oldum danisayim sizlere dedim
Egemen22 _Arslan_ Rabbim saglikla kavustursun insallah canim icim rahatladi simdi. Yoksa randevuyu erkene alicaktim
Egemen22 -MinikveAnnesi- bende kullaniyorum kullandigim halde boyle genelde bacak ayaklarda sikayetler okuyorum, kollarim son bi haftadir boyle sag kolum ozelikle agrisindan uykudan uyaniyorum bunada hamd olsun Rabbim saglikla hayirli dogumlar nasip etsin🌼
kahvesever__ Egemen22 ödemden oluyor bende de vardı hamilelikte normal olur demişti bana doktorum yinede doktorunuza danışın
_Arslan_ Egemen22 yani sendeki nedir bilmiorm ama bende o şekilde oluo hatta fazla ayakta durunca bacaklarımın ageisindan uyusmasindan uyuyamiorm
Egemen22 Emossk randevum var ay sonu yarinda saglik ocagi kapali olmasa cUma gidim haledim belki tahlil tutar bilirler bende bilmiyorum , sagolsasinnn
Egemen22 -MinikveAnnesi- gidicem bakalim belki ödemdir ,simdiiki gebelikler oyle sorunlu ki insan takiyor istemsizce olan seyleri
Egemen22 kahvesever__ ayaklarim sis degil vucudumda ödem.yok hic belki kollarim ödem toplamistir bilmiyorum ki yaa
-MinikveAnnesi- Egemen22 evet malesef doktorumda sikayetimi soylersem hasta psikolojisine giriyorsunuz hasta degilsiniz hamilesiniz diyor 😂
kahvesever__ Egemen22 doktoruna danış o zaman canım benim ki yle aynı değil seninki o zaman yanlış bilgi vermek istemem
aysinckdn Egemen22 İlk defa duduyorum üstte kalsın bilen biri çıkar inş ama genelde uyuşmalar kasılmalar magnezyum eksikliğinden olur
Dilekela Egemen22 yok canım öyle bişe ben ilk gebeliğimde çok yaşadım ellerim uyuşuyodu uyuyamıyodum hatta okadar ağrıyodu ki geceleri ağlıyodum çok şükür bebeğin suyunda falan bi sorum yoktu sağlıkla doğdu çocuğum doktor kalsiyum magnezyum verdi hergün soda içiyodum azalmıştı öyle şuan ikinciye hamileyim yine başladı ellerimde uyuşmalar ama çocuğun suyuyla alakası olduğunu düşünmüyorum bizzat yaşadım
Egemen22 Dilekela icimi rahatlattin Rabbim cocuklarini bagislasin canim, bebegim hareketli sorun skntm agrim.yok hersey normal . Oyle bir duyum alinca korktum ay sonu randevum var Rabbim hayirli dogumlar nasip etsin hepimuze🌹