Deletedmom_7 mor_menekse o belli olmaz ki 2 gün önce negatifti benim şimdi hamileyim geç döllenme olmuş
semaalprslnabk Anncem ben bişey göremedim canım bence de çok erken test yapmışsın adet tarihinden 1 hafta 10 gün sonra test yapsan daha iyi olur o zaman tam net çıkar
Deletedmom_7 mor_menekse evet. Ben adetten iki gün önce vajinal enfeksiyon için doktora gittim. Doktorum ilaç vereceği için kan tahlilinde beta hcg de istemiş 1.20 çıkmıştı. Ben de hatta üzüldüm bak bu ay da olmadı diye. Saldım gitti. Sonra bir baktım adet olmuyorum hiç de adetim gecikmez. Ama ihtimal de vermiyorum kan negatifti ya. 10 gün geçti olmadım gittim doktora beta 9857 çıktı kese gördüm bir hafta sonra da kalp atışı 😊 Doktorum geç döllenme dedi. O yüzden bu postlarin altına hep yazıyorum gecikme olmadan acele test yapmayın. Bırakın biraz geciksin. Geç döllenme geç çıkıyor.
mor_menekse Deletedmom_7 aynen beklemek gerek en az 3 gün gecikmesini. Benim 3 gün gecikmisti evde yaptığım testte çıkmıştı 😇
Bfduam Aysehsdmr rica ederim he demek❤ şaşı oldum bakarken, şahın misin mübarek 😇👍🌹 Saka bi yana, saatler sonra çıkan çizgiyi nasil yorumlarsın var mı tecrübem?
Aysehsdmr Bfduam daha önce yaşadım birsuru ilkinde erken gebelik tetsinde çok silikti zor görüyordm hamileydim ama kurtaj oldu malesef daha sonra da normal kaset testlerde saatler sonra çıkan oldu ama değildim adet oldum değişik yani belli olmuyordu
Mor_papatya_ Anncem Benim öyle olmuştu oğluma hamileyken adetime 5 gün kala çıkmıştı yani erkenden döllenmişti belki senin geç döllenme olabilir kuzm moral bozmak yok inşallah vardır ki bence var çok hafif gözüküyo 😍🧿 maşallah ♥️
Ebbruc Anncem erken gebelik testlerinde siyah bi çizgi oluyo genelde, flash tuttuğunda yada ışığa tuttuğunda görünüyor bende geçen ay aynı şeyi yaşadım ama negatifti. İnce de olsa pembe bi çizgi olması lazım canım . Adetinin geçmesini bekle
EminErguvenoglu2124 Anncem en azından adetinizden 3-4 gün geçsin öyle yapın derim hassas gebelik testleri var ondan alın geçtikten 3-4 gün sonra yapsanız doğru sonuç alırsınız mutlaka
Deletedmom727272 Anncem testlere göre moralinizi düşürmeyin adetinize 7 gün varsa 7 gün öncesi falan yumurtanız çatlamıştır yani döllenme için 10 gün falan gerek size bu testlere bağlanmayın çok içiniz rahat edecekse ya regle 2-3 kala ya da gecikince kan testi verin garanti olsun😊