Bayanminyon07 Düşük tehlikem var kızlar 12+4 haftalık hamileyim kanamam kesildi ama lekeler devam ediyor az az onlar hep gelicek mi ne zaman kesilir ilk hamileliğim tecrubesizm çok korkuyorum..
iremby Bayanminyon07 leke bir sure devam ediyor bir kac gun kadar sonra kesilebilir. Bende oyle oldu ama kesilmeyenlerde varmis. Korkma doktorun ne dediyse onu uygula pek ayaga kalkma
Derya341986 Bayanminyon07 tam 12. Hftamsa benmde olmuştu bardakdan boşalırcasında sonrasında biraz sorunlar yaşadık ama şuan 22+3 üm.
Bayanminyon07 Tmam canım kanama kesilip lekeye çevirince merak ettim hep böyle mi olucsk diye uzanıyorum devamlı kalkmıyorum
Bayanminyon07 seraap ister istemez korku stres oldu ama şimdi daha iyiyim çok şükür lekelenmem de geçse bir de.. tüm gün yatıyorum dinleniyorum iş yapmıyorum inşallah geçer
MYSR Bayanminyon07 Geçmiş olsun canım Bende de aynı sorun var 20 gündür yarıyorum biz 8 haftalıyız henüz kahverengi lekelenmelerim devam ediyor doktor normal dedi progestan,proluton kullanıyor musun peki
Bayanminyon07 MYSR pruloton iğne yaptılar serum taktılar progestani günde iki defaya çıkardı canım yatıyorum hep inşallah düzelir
CansuCaTurkmen Kişiden kişiye değişir canım benim 5.haftamda kanamam olmuştu progestan kullandım pruloton iğne vuruldum 2-3 hafta içinde kahverengi lekeler bitti çok şükür. Ama hep uzandım ayağımın altına 2-3 yastık koyup bir tek ihtiyac olduğunda kalktım kendimi kasmadım ağır şeyler kaldırmadım dikkat ettim açıkcası. Bol dua et bebeğinle konuş ben çok faydasını gördüm. Rabbim yardımcın olsun sağlıkla gelsin inşAllah 🌼
Bayanminyon07 CansuCaTurkmen Allah razı olsun canım tavsiyelerine uyucam inşa bende atlatirim Allah'ın izniyle
Bayanminyon07 Derya341986 rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşallah canım bnde bı atlatabilsem rahatliycam kanama kesildi lekelenme devam ediyor
flzflz Derya341986 canım benim 12. haftada oldu kanamam şu anda 14. haftamdayim ama hala kahverengi leke devam ediyo senin ne zaman bitmişti ??
Derya341986 Bayanminyon07 kesilir cnm merak etme benm ilişkiden sonra olmştu plesentam aşağıdaymış oyğzden daha şimdi anlıyolar detaylı ultrasonda
Bilinmeyen34 18.haftadayım bende. Adet kanaması gibi kanamam oldu simdi dinleniyorum ama ise donmem lazim yarin :( cok korkuyorum.prulotun Ignemi oldum progestan alıyorum sabah aksam
Bayanminyon07 Bilinmeyen34 Allahin izniyle bişey olmaz inşallah canım kanaman kesildimi.. kendibi yinede çok yorma eve gelince hemen yat dinlen
Bayanminyon07 Derya341986 benim 6. Haftamda lekelenmem olmuştu doktor o haftadan itibaren yasaklamisti bize ilişkiyi zten ağır bir iş de yapmadim rutin günlük işler niye böyle oldu bilmiyorum inşallah benimde lekeler kesilir her an stres icindeyim
Bilinmeyen34 Bayanminyon07 kanama azaldı lekelenmeye döndü bazen yok ama bazen yine geliyor az az.hic keyfim kalmadı sürekli korku içindeyim :( Sanki sürekli kanamam var gibi hissediyorum hep evdeyim.Allah yardımcımız olsun
Derya341986 Bayanminyon07 korkma cnm psikoloji çok önemli hiç bişey olmaz allahın izniyle benm üstüne kasılma oldu zehirlendim elektrik çarptı şimdide idrar yolu iltahabı var ama allah büyüktür