GizemTayfun Cansugomur 19+4 günlük hamileyim 3 şubat görünüyor şuanlık detaylı için randevu alıcam ☺️
Denizliche ebru_ecrin_demir inşallah 2 lide risk grubunda değildim bu da iyi çıkarsa sırada ayrıntılı var 🙄
ebru_ecrin_demir Denizliche bende bugun detaylı için randevu alıcam inşallah şu detaylıyıda atlatırız
Denizliche ebru_ecrin_demir inşallah 🙏 bende haftaya sonuçları almaya gittiğimde alacağım randevu ,birde bilgin varmı ayrıntılı hep renkli ultrason da oluyor değil mi?
ebru_ecrin_demir Denizliche 7 sene önce kızımda detaylıya girdiğimde 30 dk kadar sürmüştü ve hatırladıgım kadarıyla hep renklide bakmıştı sen nerde ve hangi doktorda detaylıya gireceksin bellimi??
Denizliche ebru_ecrin_demir izmirdeyim ben egepol Hastanesi'ne gidiyorum ,geçen gün soracaktım ama danismada kimse yoktu acelemde vardı bekleyemedim,haftaya gittiğimde sorarım artik
Cansugomur GizemTayfun evet canım kızım olucak hayırlısıyla şuan belli değil tam ama Bilge hastanesi olabilir Gaziosmanpaşa da oturuyorum sen nerede oturuyosun