esrahmet61 Arkadaşlar bugün kontrolüm vardi kizcemin gelmeye hiç niyeti yok gibi keyfi yerinde bı haftadır sadece yalancı sancılarım oluyor sıklıkla sizde durumlar nasi
Nebyaa esrahmet61 bizimde son 3 ve ayni sizin gibi kucuk sancilar oluyo. Arkwdaslarimin hepsi benden kucuktu onlarin dogdu. Doktor ne diyor peki size? Bana 41. Haftaya kadar gelmezse 41. Haftada suni sanci verecegim dedi ama ben 41 e kadar beklemek hic istemiyorum. Bebek açısindan risk tasiyor
Annekuzusu_Ayaz esrahmet61 benim son 0 gün😅40 hafta oldum 6 gün daha bekleyecez olmazsa bizde sezeryana gircez bakalım cuma kontrol var 40+2 oluyorum
esrahmet61 Nebyaa pazartesi günü gel dedi bugün yatış vercekti bana ama ben pek yanasmadim pazartesiye kadr beklemek istedim 2 cm acikligim çünkü suyu iyi şimdilik bebeği skntiya sokck bı durum görünmedi o yüzden pazartesiye kadar doğdu doğdu dogmazsa suni verirler bana büyük ihtimalle
rgsenyuz Biz 40+3 olduk bel ağrısı, yalancı sancı yaşıyorum ve şişkinlikten patlayacağım her şey normal görünüyor olmasına rağmen gram gelme belirtisi yok 🤷🏻♀️
Nebyaa esrahmet61 iste dedigim gibi cumartesi 40 oluyor bir hafta daha bekleyelim 41 de suni sanci vereyim dedi. Bebegin haftasi buyuyunce kaka yapma olasiligi artiyo. Kakadini yapmasi cok riskli o yuzden korkuyorum bende. Cati muayenesi hala yapmadi doktor. Yarin tekrar gidecegim 41i brklemek istemedigimi soyleyecegim ne dicek bakalim
rgsenyuz esrahmet61 fazla nazlılar benim kız kardeşim de Mayıs 20 doğumlu boğa burçları inatçı oluyor demek ki 😄😅
esrahmet61 Nebyaa evet o durumdan bende cok korkuyorum dogrusu en zoru da o heralde ya Allah hepimizin yardımcısı olsun ya inslalah cumartesiye kadar filan gelirler
OzlemK34 Bende son 3 ayni şeyleri doktorda dedi 41 e kadar beklicez olmzsa suni sancı ile doğum olcak dedi insan korkuyor inşallah o zaman a kadar kalmaz mayıs bebeleri çok nazlı çıktı
esrahmet61 OzlemK34 inşallah ya bende öyle umut ediyorum ki gelirler çok beklemeden heran korkuyla uyuyorum zaten her gün bugun gel kızım lafım oldu ama gelmiyor malesef
esrahmet61 Annekuzusu_Ayaz ay inşallah kendi isteğiyle gelmek ister ya bende öyle diyorum umarım pazartesiye kadar kendi isteği ile gelir yoksa pazartesi suni sancı ile yatarm
esrahmet61 Annekuzusu_Ayaz hayırlısı olsun hakkımızda yeter ki sağlıklı olsunlar da belki beklemez gelirler o güne kadar 3.600 52 cm sizin
rgsenyuz esrahmet61 amin inşallah en son 10 gün önce gitmiştim 3400 kilosu 51 cm boyuydu bir sonraki kontrolüm cuma günü
Annekuzusu_Ayaz esrahmet61 bizimkide 53 cm 3.960 dı canım 3 gün önce cuma kontrol var bakalım tam 4 olmuşsa sezeryan günü verecek