Gamzeeee0606 Kızlar 39+2 de oğlumu kucağıma aldım Allah hepinizin yardımcısı olsun inşallah sormak istediğiniz bişey olursa yaşadığım kadarıyla bilgi verebilirim. Normal doğum yaptım bu arada
Bebek-C Gamzeeee0606 öncelikle hayırlı olsun rabbim sağlıklı hayırlı ömürler versin bebişinize de size de. Doğumunuz nasıl başladı, nasıl geçti biraz anlatır mısınız? Ben de bugün tam 38 oldum her an her şey olabilir diye bekliyorum 😀
Nebyaa Gamzeeee0606 hayirli olsun omru bahti guzel olsun insallah. Bixde 39+4 olduk ama bebisim gelmiyo özel olarak birsey yaptin mi dogum olabilmesi icin 🥰
tazebiranne_hg04 Gamzeeee0606 ayy gözün aydın normal doğum nasıl abarttıkları gibi mi ve kendini nasıl hissediyorsun ağrı sızı var mı
Gorkemm Gamzeeee0606 ayy gözünüz aydın nasıl başladı süreç bebiş kanalda mıydı açılma var mıydı 38+1im beklemedeyim her an bir şey olacak diye ama daha kanalda da değil açılma da yok bizde
Gamzeeee0606 Bebek-C yalancı sancılarım çoktu bi sabah uyurken bi anda uyandım suyum gelmeye başlamıştı duş aldım hastaneye gittim 2 cm açılmam vardı suni verdiler 12 gibi akşam 10da tam açılmayla girdim doğuma
Gamzeeee0606 Nebyaa yapmadım valla ne yürüdüm ne başka bişey zaten normalde de hareketli bir insanım işimi gücümü kendim yapıyordum özel bişey yapmadım 😁
Gamzeeee0606 tazebiranne_hg04 canım herkesin acı eşiği farklı tabi ama ben çok zorlandım 5 dk sürdü doğumhanede bebeğin gelmesi ama kolay olduğunu söyleyemem dişini sıkarsan sonrası rahat gibi
Gamzeeee0606 Gorkemm benimki 37den beri pozisyon almıştı valla onu inanki çok bilmiyorum son dakikaya kadar girebiliyormış önemli olan açıklık sanıyorum
Eslemim34 Gamzeeee0606 Neler yaşadın önceden sancın vs varmışdı özel olarak bişi yaptın mı? Devlete mi takipliydin?
Gamzeeee0606 Eslemim34 özeldeydim doktorun sana tek faydası çocuğu çıkartması herşey sana bakıyor valla. En zor kısım ıkınma kısmı bağırasın geliyor ıkınırken ama doktor sadece ıkın diyor bağırınca olmuyormuş 😁
Esosunannesi_ Gamzeeee0606 gözün aydın cnm bizde 39+5 olduk gelmiyo nazlı kızım özel olarak bişey yaptinmi doğum öncesi kontrollerde süreç nasıldı bizim ne sancı çıkıyor ne açılma kaldık oylece
Buseuynk Gamzeeee0606 gözün aydın canım sağlıklı güzel günlerde büyüsün inşallah. Bende 39+3um ama tik yok. Doğum başlaması için özel bişey yaptın mı? Nisan şu vs.bisey geldi mi yoksa sadece sancıyla mi gittin doktora
Asiyeklkvn Hanımlar bişey sormak istiyorum 34+0 hamileyim dün sabahtan beri bebeğim çok hareket ediyor nerdeyse her saat her dakika oynuyo kötü bişe varmıştır sizce
Gamzeeee0606 Ecoli28 ilk doğumda kaçınılmaz oluyormuş var evet batikonla tampon yapıyorum şimdi bide parol verdi doktor onlarla yola devam
Miracinannesi_52 Allah analı babalı büyütsün doğumdan önce bebek kanala girmiş miydi belirtileriniz var mıydı yoksa birden mi oldu doğumunuz
Gamzeeee0606 Miracinannesi_52 girmişti fakat açılmam hiç yoktu suyum gelene kadar açığımın olduğunu bilmiyordum