Mizgin09 Merhaba arkadaşlar öksürüğe iyi gelecek olan şeyleri yazar mısınız 5 gündür ne gecem var ne gündüzüm boğazlarım komple şiş 25 haftalık hamileyim hastanede sadece hava veriyolar iyi gelmedi bana
Gizembiniciogl1 Mizgin09 hiç sorma aynı durum bende de var , 15 haftalık hamileyim , öksürükten dolayı kanamam dahi oldu gitmek bilmedi bu. Öksürük , doktorum prospan şurup verdi onu içiyorum biraz iyi geldi ,, ama başka ne denesem iyi gelmedi
Nsrn1 Mizgin09 aynı problemi yaşıyorum covid testi verdim negatif geldi KBB’ye de muayene oldum ama enfeksiyon olmadığını alerjik olduğunu söylediler. Doktorum alerji için ilaç önerdi ama o da pek işe yaramıyor zaten. Ben de annemin yöntemlerini deniyorum her gün. Ilık ballı süt biraz rahatlattı beni ancak öyle uyuyabildim geceleyin.
eminemre99 Mizgin09 ccanim Allah’ım kolaylik versin allahim şifa versin inşallah iyilesorsin bnde öksürük olunca geçmiyor her şeyi yaoiyorum ılık su içine bal ılık süt içine bal yatmadan bal alıyorum ağzıma öksürük dikkat et canım bn de hani dokkat ediyorum yatmadan önce ayaklarının altına vikis sır canım oye bir dene inşallah geçer
Mizgin09 Gizembiniciogl1 geçmiş olsun canım benim ciğerlerde gitti astım bronşitim var komple tıkandım hava veriyolar sadece işe yaramadı evde sıcak şeyler tüketiyorum çorba süt nane limon fayda yok 😔
Mizgin09 Nsrn1 geçmiş olsun canım bende anneme geldim 3 gün bana baksın diye kalkıpda bir iş yapamıyorum astım bronşitimde var iyice tıkandım 1 defa dondurma yedim bu hale geldim nasıl geçer bilmiyorum doğum yapsam hayırlısıyla bademciklerimi aldırcam
Mizgin09 eminemre99 tşk ederim canım rabbim yardımcımız olsun vikisi gögüs bölgesinede sürsem bebeğe etkisi olur mu çünkü astımım var çok tıkandım
eminemre99 Mizgin09 bnde sur canı. İ emli olan niyet yutmuyoruz ki öyle degil mi bnde bazen ayak altima sürüyorum hatta alnıma hani burma suruyiuum oyke bir süre degik hafif yagla bakalım göğsünü hatta sırtını da yağla canım zeytin yağı da olabilir bal iç yatmadan önce bir dene bakalım canım nasıl olcak hani baya baktin geçmiyorsa domtoa git canım anlat dusumunu çünkü insan oksure oksure sknti oluyor omsuruk ilacı versin ya da biagz rahatlatıcı şeyler versin canım allahin izni ile bir şey olmaz bnde hamileyim bnde sen san baska sun tabi ki ilaç kuallanmak istemeyiz ama ne yaoalim eğer bir şey kullanmassak bizi daha da etkiliyor sonuçta hamileyim de ama kadın doğum doktoru olsun doktorun o ne diyir o veriyor o onemli
Gozanca Mizgin09 hic birsey olmaz bende hemoroit fena vurdu wiksle geçti o olmasa oturamiyordum acidan. Ama tahin yazdim bi kasik hemen kesiyor. Dun gece oksuruk krizine uyandim tahin yedim ekmekle hic öksürmedim 5 den beri 36+3 um
Mizgin09 eminemre99 nasıl yüreği güzel bir insansın ya rabbim seni hiç bir zaman dara koymasın doktora gittim canım buranın doktorları greve girmişler o yüzden bakmıyolar acilden giriş yapıncada sadece hava veriyolar oda bir işe yaramıyor evde doğal yöntemlerde öksürüğü hafifletmedi inşallah bi an önce toparlanırım hayırlısıyla doğum yapsam bademciklerimi aldırcam ama bu şekilde de ne gecem nede gündüzüm var uyuyamıyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun
eminemre99 Mizgin09 ayy canım alalh razı olsun nedemek ya aynısı bnde yaşadım ilk hamileligimde yaşadım bu hamilelegimde başında yaşadım o kadar oksurdum ki ciğerlerime geçmiş artık bir de zorlanıyoruz Allah’ım gervekten başka zorluk vermesin inşallah geçer canım bu aylar skntili olabilir neden dersen aslim borinsit olanlar polen var dışarda havada sen nerde ursan ol alıyor seni buluyor inşallah geçer canım Ayetel Kürsi oku kenuzularş duası var niyet et oku bakauim canım
Mizgin09 eminemre99 evet canım diğer 2 hamileliğimde bende yine olmuştu çok şükür çocuklarım sağlıklı doğdu ama ben çok çektim ayetel kursiyi okurum canım tşk ederim 🌹
Mizgin09 Gozanca rabbim sağ Salim evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲 tahini ilk defa duydum bu öksürüğüm geçsinde daha ne isteyeyim rabbimden ciğerlerim dışarı çıkcak artık
Gozanca Mizgin09 çok teşekkür ederim ☺️ hepimize insallah saglikla gelsin ❤️ Ben konyaliyim tahini cocuklugumdan beri öksürüğümde kullandi annem ordan biliyorum Doktorlarin verdigi suruplar cocuga zarar veriyor. Alerji bendede var ömrümce hastalanmayan ben bu kiş öksürük grip 😷 fena geçti ama elerjiye su ilac iyi geldi sadece bi arastir istersen doktorum Onayladi. ,bilaxten,
Tazeanne5534 Ciğerlerim çıkacak gibi öksürüyordum bende arkadaşlar bol bol su tüketin. Onun dışında bal zencefil nane limon ve sarımsaktan çay yaptım kendime. Nane limonu kaynatıp işine zencefil sarımsak bal koyuyordum. Artı süt baş ve karabiber de yaptım meyve de yiyin bol C vitamini ilaçsız atlattım. Dolaptan soğuk bir şey yememeye dikkat edin. Geçmiş olsun 🙏
Mizgin09 Tazeanne5534 uyuyamıyorum herşey deniyorum yine aynı umarım bi an önce geçer karnım kasılıyor artık 😔
Deletedmom_7 Mizgin09 bu paylaşımı oksurerek cevaplıyorum ne yapacağımi bilmiyorum pekmez alacağım o biraz rahatlatıyor