Seda020921 Gunaydin kizlar busabah test yaptim daha belirgin cikti sanki umarim testler yaniltmaz beni, 2kaybim var kucayimin bos kalmasini istemiyorum Allah isteyen erkeze versin insallah🖤🥲 
Sermec27 Seda020921 benim de 2 kaybım vardı 3. De oğlumu kucağıma aldım rabbim kucağını doldursun inşallah 🤲 var gibi duruyor
Zeynebim26 Seda020921 kan ver kuzum bende 4 gündür takip ediyorum senin gibi koyulasti dün kan verdim bugün sonuç alicam adet günün geçtimi?
Sumeyyeabdi Seda020921 inslalah güzel sonuclar alirsin canim evet silik cizgi gözüküyor 4 gün mu var adetine
Zeynebim26 Seda020921 inşallah koyulaşır benim kan sonucum çıkmış kuzum 86 .7 adet günüm bugundu seninki gibi silikden koyuya doğru gitti inşallah güzel haber alırsın sende ☺️☺️☺️
Aysehsdmr Seda020921 var gibi görünüyor inşallah güzel sonuç alırsın 🤗 Bu testleri nerden temin ediyorsunuz kağıt testleri
Seda020921 Aysehsdmr ben ovulasyon testi almistim bu ay kulanmak icin Kutuyun icinde 50 ovulasyon 20 hamilelik testi var ve ovulasyon testini kulanmadan 2 cizgi gordum 😂 cok sukur insallah salikli bir gebelik olur🙏
Rukiss35 Seda020921 canım İnşaAllah hayırlısı ile alırsın yavrunu kucağına Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ovülasyon testlerini ücreti karşılığında vermeyi düşünürnüsün?
Patito__ Seda020921 bariz hamilesiniz tebrikler Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah aminnn