Merve6494 Bugün tam 40 🧿şu an sancım geliyor hissediyorum çok şükür Rabbim sen kolaylık ver iyilerle karşılaştır dua eder dua beklerim kızlar gören bir ihlas okursa kolay doğumum için 🤲
Ada_cn Merve6494 okudum, Allah sağlıkla ve kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım çok güzel bir süreç başlıyor emin ol 🥰🤲🏻 Bol bol “ SÜMME SEBİLE YESSERAH “ de kolay doğum duasıdır 💜
aylinn2604 Merve6494 rabbim kolaylık versin inşallah bende tam 40 haftalığım adet sancısı gibi bir ağrıyla uyandım ve nişanım geldi şiddetli bir sancım yok bekliyorum bakalım🥰
betulmert7 Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına al inşallah. Rabbım bir ayazda kurtulmayı nasip etsin 🙏
Yrlmz5050 Merve6494 saat 7′de bende tuvalet ihtiyacım için uyandım hafif bir ıslaklık vardı sürekli de tuvalet ihtiyacım var gibi belimden de ağrılar giriyor adet sancısı gibi hafif fafif ilk hamileliğim bişey bilmiyorum bana da fikir verir misiniz daha 36+2 haftalık hamileyim
Yrlmz5050 Merve6494 sabah kontrole geldim doktor muayene etti açılma falan olmadığı için acil sezeryana aldılar
Merve6494 Yrlmz5050 aaa gözün Aydın canım neden acil aldı dogumun nasıldı bende hala aynı sancıyla duruyorum
aylinn2604 Yrlmz5050 canım bende doğurdum bugün normal doğum yaptım ama çok çektim benimde sezeryan gibi ağrılarım var
N_A_Z_L_I_M aylinn2604 Canım sağlıkla büyüt bebeğini benim doğumlarım da normal doğum ne çektiğini tahmin edebiliyorum ne güzel kurtulmuşsun 🙏
Yrlmz5050 aylinn2604 çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin bugün anladım ki anne olmak gerçekten çok zormuş. Ama sağ salim kucağımıza alıyoruz ya o yeter 🙏🏻