Hylbkt06 Bende ölümden korkuyordum durup durup aklıma geliyordu sanki doğumda ölücekmişim gibi ama 14 Mayıs ta dünyalar tatlısı oğlumu kucağıma aldım çok şükür. 38+3 de doğdu bir kaç haftadır düzenli sancım vardı ama hem çatım dar olduğundan hem yüksek tansiyon hemde bebeğin kalp atışları çok yüksekti doktorum o yüzden zorunlu sezeryan istedi. Spinal tercih ettim tamamen uyutulduktan sonra kendime gelmem uzun sürer hemde bebeğimin ilk doğduğu anı hatırlamak istediğim için. Belden uyuşma hissi de insanı korkutuyor evet ama hiç bir şey hissetmiyorsunuz zaten size yardımcı oluyorlar olabilecek mide bulantısı vs tarzı şeyler söyleyip sizi rahatlatıyorlar. Ben belden iğne olduktan 4 5 dakika sonra bir ağlama sesi duydum baktım bebeğim doğmuş gösterdiler sonra temizlettik yanıma koydular sonra da kontrolleri için çıktı ameliyathaneden, bende yarım saat sonra odama çıktım. İlk yürüyüşüm, gaz, büyük abdest her şey mükemmeldi ve ertesi gün 12 de çıktım. 24 saatte çıkmış oldum ve doktorum o kadar hızlı toparlanmama şaşırdı. Hiç korkma bol bol dua et. İnan çektiğin acı vs varsa o ilk anda unutuyorsun bir bakmışsın yanında bebeğin yatıyor. Hep bebeğini göğsüne ilk koydukları anı hayal et ben hep o ana odaklıydım. Şimdiden hayırlı doğumlar dilerim dualarım sizinle 🌺