Snmsnm61 Merhaba hanımlar, daha 22 haftalık gebeyim ama tam 10 kilo aldım. Moralim çok bozuluyor bu duruma, öyle aşırıda yemiyorum ama niye böyle oldu anlamadım 😞 bu arada 67 kiloyla hamile kalmıştım.
Kimbilir6 Snmsnm61 siz sağlıklı olduktan sonra kiloya takılmayın bende bi ara taktım ama bebeğim sağlıklıysa ben sağlıklıysam dert etmiyorum akışına bırak bir can dünyaya getiriyoruz sonuçta 😇
Mysaa Snmsnm61 kilo alınır verilir canım çok kafana takma ama tabi ki biraz daha dikkat et çok su tüket şekerli hamurlu vs bunlardan uzak dur dengelersin canım
Edabykl Snmsnm61 bebeginiz sağlıkla gelsin dünyaya kilo verilir bende 68 ile hamile kaldim suan 20+3 uz 3 kilo almisim ben daha cok alirim dedm ama almamisim yapiyla alakali bence ama bunu dert etmeyin dedigim gibi saglikli olsun kilo verilir 🌸
68Tazeanne Snmsnm61 ahahah bendensin valla 😅 22+3 üm tam 10 kg almışım ama çevremde hamile kalıp aşırı kilo insanların doğumdan 1 ay sonra tüm kilolarını verdiğini görünce rahatladım ☺️
Minagezer Snmsnm61 Snmsnm61 Canım bende 23 haftalık hamileyim 7 kilo aldım bende çok yemiyorum aslında ama bi sekilde vücut hormanlar değisiyor doktor bi sorun görmediği sürece kafana takma öncelik bebeklerin sağlığı kilo alınır verilir inan🙏🏻
Saregiller55 Lucy yook yok kilo 😅 ben normal de asla kilo almam alamam hep 56 60 arası gider gelirim ama kızımdada böyleydim 50 kilo ile hamile kalıp 98 de doğuma girmiştim şimdi bundada hızlı bi şekilde almaya başladım düzenli yemeye başladım ama sürekli açım boğazım asla durmuyor
durumom2022 Ay bende 63 le kaldım şimdi 67 yim ve daha 13+5 iz doymak da bilmiyorum bu ara bayağı alcaz kilo anlaşılan
Lucy Saregiller55 Bende ilk başta hızlı alıp sonra yavaşlamıştım canım. Ama bir anda 8 kilo diyince 😂 Ama emin ol bir kısmı gazdır. Ya da vücut su falan tutmuştur. 😂
ezgi0139 Snmsnm61 bende 26 haftalık hamileyim 10 kg almışım doktorum ekmek ve tatlıyı yasakladı bana ama ekmeksiz nasıl doyarım hiç bilmiyorum
Nurcantas65 68 le hamile kalmıştım 62 indim şuan 70 olmuşum benimde moralime bozuke dokanmayin bana 🥺 24 haftadayim daha
Nsrn1 Snmsnm61 arkadaşlar keşke 70lerle hamile kalsaydım 🤦🏻♀️ 93 kiloyla hamile olduğumu öğrendim ben ve 23 haftalığım 🤦🏻♀️
Elvan30 Nsrn1 Nihayet benim gibi kilolu bir hamiş gördüm ya 😂 88 ile hamile kaldım. Şu an 96 kilo oldum. 26 haftalığız henüz ve daha 3 ay var ☺
Nsrn1 Elvan30 ama ben diyetisyen komtrolünde ilerliyorum çok şükür ki henüz kilo almadım bebeğimin de gelişiminde sıkıntı yok Allaha şükür 🥰
ZeynepAlbyrk Snmsnm61 ben 19. Haftadayim. 50 kiloyla hamile kaldm su qn 60 kiloyum morelim bozuldu ama yapcak bisey yok sonuçta geçici bi durum. Bu hızla gitcegini sanmıyorum yada ummuyorum😃
Nese86 Snmsnm61 Dikkat edin derim ama hamilelikte istemsizce kilo aliniyor ben 24.haftadayim 3 kilo almışım çok geliyor bana çünkü asıl kiloyu 30.haftadan sonra almaya başlıyor insan.Ama 1 buçuk yıl önceki hamileligim boyunca 12 kilo almistim.
Nsrn1 Nese86 evet kesinlikle 30.haftalarda asıl kilo artışları başlıyor hem anne için hem bebek içinn