aleyulutas Bebişimin kıyafetlerini yıkayıp, hastane çantasını hazırda tutayım diyorum çok mu erken olur? Hareketlerim çok kısıtlanmadan yapmak daha mantıklı geliyor, yanımda yardım edebilecek kimse yok
Smyye1B aleyulutas Bende 30da yaptım bence erken değil. Gerçi hala kendi eşyalarımı koymadım üşengeçlik geldi💁🏻♀️☺️
Btl-Als aleyulutas Bende 27 oldum valla artk başlayacam biyerden anca hazrlanrm hersey maalesef birgunde olmuyor
Mrsbockun aleyulutas seninle aynı haftadayız bende 29+2 haftalığım ev temizliğine girdik bittiği gibi bende çanta hazırlayacağım hazır olsun zararı yok
aleyulutas Btl-Als gerçekten öyle, gün geçtikçe daha da kısıtlanmaya başlıyoruz, üstüne temizlik o bu giriyor
aleyulutas Mrsbockun bugün bende ev temizliğine başladım büyük ihtimal bittiği gibi eşyaları yıkamaya başlarım 😅
aleyulutas nese-kasap bende çok kıyafet almamıştım, ablam sağolsun koca bi hurç dolusu kıyafet yollamış, yeğenim 8 aylık onun miniklerini giydireceğim 🥰
Mrsbockun aleyulutas ev temizlensin gerisi gelir hayırlısıyla 😂 ben pek yapamıyorum tabi annem ve kayınvalidem sağolsun
aleyulutas ebru_mert düşüncesi bile yoruyor insanı 😅 ama ilk kez çamaşır yıkarken bu kadar heyecanlanacağım sanırım 🙈
Gamzeates aleyulutas 29+3 olduk boya yapıcaz ev de işlerim bitsin hemen hastahane çantasını hazır tutucam bazen regli ağrısı gibi ağrı giriyor korkuyorum ne oluyo diye hazır dursun dediğiniz gibi 🌺
Mrsbockun Gamzeates temiz temiz oh rahatlıkla yaparsın sende ev işi çocuk odası boya felan zorluyor insanı o dağınıklık bile yetiyor
Yigitinannesi_ aleyulutas 27 haftalgm 2.hamilelgm cnm çoğu şey ilk oglumdan kaldi ztn kendime esyalr aldm hepsini hazrladm bugün kapattm 2 cantayida üstümden yuk kalkti artk sırada Beşik araba yıkama var onlar erken boya badana işleri var dondrucuya hazrlk yapcm dogum sonrası için bide büyük temizlik yapilck inşallah zman kısıtlı yardm edick kimsem yok farklı şehirdeyim yavas yavas halledilmesi gerek
Gamzeates Mrsbockun 3 yaşında oğlum var bir de onun eşyaları bir de bebişin eşyaları birbirine karıştı çok iş var aslında ağırlaşmadan evi halledersem galiba hastahane çantası çok çok kolay 🙈😂