Sehersudi Vera09 ayda bir kere mi 😃 kız her gün canım istiyor napim bilmiyorm bol buzlu olsa da içsem şuanda mesele. İçmemek için almıyorum ama dayanamıyorum eşime söyliceö şimdi çok istiyor canım. Hayatta içmezdim neden se içmediğim şeyi aşeriyorum sanki
rizelianne Sehersudi olur ya napcan canın çekmesi de ayrı bir olay zaten. Benim de sabaha kadar aklımdaydı çıkmamıştı hiç. Ama ondan sonra daha da canım çekmedi
yagmur_s Sehersudi aşıeı istiyor arada içiyorum kola. Sodayı hergün 1 tane mutlaka içiyorum. Doktorlar da öneriyor 🤷🏻♀️ siz de danışın soda için.
Eslemdemr0309 Ben içiyorum canım çektiğinde 1 bardak şimdiye kadar zararını görmedim çok şükür abartmicak şekilde iç bisey olmaz
eceyesilot_63 Sehersudi valla bu aralar benimde çok istiyor eşim kızıyor ama napayım içmek istiyorum içiyorum da fanta istiyor bide bir kaç gündür hergun içiyorum yani ama daha içmem binde bir belki bir bardak sonuçta zararlı bebişimize 😊🤰🙏
Nazendehanim Sehersudi ben normalde asitli tuketmiyordum ama asermek farklı bir şey yorum yapamam bu konuda .
Krnn1 Sehersudi ben normalde de kolayı seveeim ama evde sürekli bulunduğu için günlük içesim geliyor. Bir bardak içerdim de. Artık kola almıyorum eve.