vesilece Ozgebayrak 325 liraya çikolata fabrikası adlı sitede yaptırdım canım isimli yastıklı baya memnunum 🥰
dduygu1 sessizizleyici nasıl peki memnun kaldınızmı görsellerdeki gibi geliyormu kumaş kalitesi falan iyimi
sessizizleyici dduygu1 gayet güzeldi memnun kaldık düşük derecede yıkadım herhangi bi sorun yaşamadım
Rumuz_07 Ozgebayrak bebeqon da 3 lü set yaptırırdım 10 lu su hem pahalı hemde her yerde isim yazması bunaltıcı. Temiz işçilikleri ve kumaşı var instagram sayılarına bakabilirsiniz
Seymaa30 Deletedmom10846 canım ya rahatsız ediyorum bişey sorucaktım siparişinizi internet sayfasından mı verdiniz whatsaptan mı
Tubakay Butikbebecik sayfasından yaptırdım Instagramda 11 li set 260 TL gayet uygun ve güzeldi tavsiye ederim
Gulcanyavuz Tubakay bende oradan yaptırdım. Ve Bayadır da takip ettiğim sayfa. Hatta battaniyeye yazı yazdırmak istiyorsanız yazıyorlar. Bence hiçbir sayfaya bakmadan direkt oraya yaptırın derim:)
Seymaa30 Deletedmom10846 yok canım bende aynı şekilde verdim mail gönderilcek yazıyodu gelmedi o yüzden merak ettim🙈😊
dmr-mne Bn nakışlı 3 lü tulum eldiven şapka yaptırdım 150 tl kargo ücretsiz isterseniz +10 TL ile kapıda ödemede yapabilirsiniz @larrydesing ten yaptırdım göndermeden önce fotoğrafınıda gönderiyorlar çok memnun kaldım şuan kargoda heyecanla bekliyorum 🙏🥰
Deletedmom10846 Seymaa30 bana da gelmedi mail mi gelecekmiş bi bilgim yok. 10 gün oldu sipariş edeli gelmedi daha 12 iş gününde teslim ediyorlarmış