Ozgebayrak Merhaba kızlar isimli hastane çıkış setini hangi siteden yaptırdınız birkaç yer araştırdım ama fiyatlar çok uçuk 500 civarı her yer böylemi? Memnun kaldığınız yerler varsa paylaşırsanız sevinirim 😊
GamzeDurmus Ozgebayrak ben hastane çıkışı yaptırdım ama benimki 10lu falan değil ben 3lü yaptırdım tulum eldiven ve şapka kargo dahil 220e falan yaptırdım lisa_tasarim sayfasından
cigdem4154 Ozgebayrak 10 lu hastane çıkışı yaptırdııım 270₺ kargoyla beraber aklimatasarım instangramda çok memnun kaldım 🙂
Ozgebayrak cigdem4154 Biraz inceledim beğendim siteyi fiyatıda bi nebze uugun kumaş türü neydi penyemiydi
Ozgebayrak Deletedmom10846 Gelince tekrar bilgi verebilirmisiniz ürünler iyi gözüküyor kumaş kalitesi nasıl diye
cigdem4154 Ozgebayrak gayet güzel pamuklu penye ben çok beğendim bende arkadaşımın tavsiyesiyle yaptırmıştım 🙂
Deletedmom10846 Ozgebayrak tabiki bilgi veririm unutmazsam inşallah. Bnde burdaki yorumlara güvenerek sipariş etmiştim memnun kalan çoktu
Hamisssss Ozgebayrak bende beneqon dan yaptırdım kalite bakımından gayet memnunum 11 parça setten yaptırdım baskısı falanda çok kaliteli
dduygu1 sessizizleyici nasıl peki memnun kaldınızmı görsellerdeki gibi geliyormu kumaş kalitesi falan iyimi
Merve-0535 Ozgebayrak 5li tulum şeklinde hastane çıkışı yaptırdm. Tuğba kuğu sitesinden. Çok hoşuma gitti 💕🌸 200 TL ye yaptrdimm. Sizde bakabilirsinz. Hem internet sitesi var. Hem Instagram
Mlkysf Ozgebayrak ben ruka tasarımından nakışlı sipariş verdim tulum şapka eldiven ve ayakkabı olarak 190 tl kargo ücretsiz.Takım olarak sormuştum ilk 10 lu set penye battaniye ile 370 tl, nohut peluş battaniye ile 390 ti demisti
Pyrz_07 Ozgebayrak madrebebek sayfasından 130 tl ye 3 lü tulum seti sipariş ettim tavsiye eden çok oldu bu sayfayı yeni sipariş verdiğim için benimki henüz gelmedi
Pyrz_07 prensesinannesi7 tabiki 5 gün oldu sipariş vereli 14 gün hazırlama zamanı oluyormuş ben sitesinden satın aldım haftaya gelir büyük ihtimal gelince haber veririm
Pyrz_07 prensesinannesi7 isimli tulum geldi kumaşı çok güzel memnun kaldım 15 gün sonra kargoya veriliyor
Zeyon Ozgebayrak gecen gun internette gördüm e bebekte baskı yapıyorlar heryerde varmış ve ucretsizmis bi bak istersen