BusraAltiok Dilek1001 evet her şeyine önce kendisi bakti sonra bana gösterdi tek tek çok uzun sürmedi ama güzel inceledi yani ben beğendim cinsiyeti tekrar söyledi sordu zaten biliyormusunuz diye
Nurgul_nurgul BusraAltiok birşey daha sormak istiyorum size herhangi bi belge verdiler mi ben normalde kontrollere özele gidiyorum ayrıntılıyı şehir hastahanesinde yaptırcam pazartesi günü doktorum sonuçları bana getirirsin demişti götürebilmem için veriyorlar mı belge falan
Gul0691 BusraAltiok Yaa benımde detatlı ultrasyonum varda verdikleri saatte nereye gidicem tekrar randevumu almam gerekiyor zaten randevulu olmuyormuyum
BusraAltiok Gul0691 önceden aldığınız barkodlu kadin dogum radyolojiye gidiyorsunuz orda tekrar barkod verecekler sonra da içeri çağırıyorlar
BusraAltiok Nurgul_nurgul detaylidan ciktiktan sonra sonuçlar doktora gidiyor doktordan aldim ben detaylı ultrason raporunu
Ahan12 Sonuc sırası icin sekreterden sira aliyosunuz inuda hemen veriyolar zaten sorun olmuyor insAllah bebek sagliklidir ☺️