BusraAltiok Yarin sabah Ankara şehir hastanesinde detaylı ultrason randevum var sonuç için doktora kaç gündür mhrsyi takip etsemde yarına randevu bulamadim gidince sonuç için randevu alabilirmiyim ?
Salihaergun BusraAltiok Saat kaçta ayrıntılı ultrasyonunuz öğleden sonra ise zor vermiyorlar onun için sabah gitmeniz gerekiyor dedim bu arada inşallah bebişiniz çok sağlıklıdır annesi😊
Salihaergun BusraAltiok ben de öyle olmuştu canım öğleden sonraydı yarın gep dediler sabahtan gittim o yüzden fikrimi söyledim yoğunluğa göre değişebilir
tuananinannesi22 BusraAltiok aynen sıra alma yerime gidince detaylı sonucu öğrenecektim diyorsunuz onlar sizi yönlendiriyor bende öylr olmuştur sonuç için randevu almadım inşallah herşey yolunda güzel geçer 🌸
Dilek1001 Benimde yarın ayrıntılım var 14.45 de şehir hastanesinde randevu bulamadım sabah da gidemem önceki gittiğimde öğlenden sıra veriyorlar demişti bir hamis kendisi öyle sıra almış bende öyle yapcam 11 12 gibi orda olurum herhalde
BusraAltiok Dilek1001 benim ayrıntılı da 10 15 ama sonuç için bulamadim randevu sabah gidince sıra alacağım önce
BusraAltiok Dilek1001 valla canim gayet güzel geçti bakan kişi gayet ilgiliydi ultrason kağıdı da verdi simdi öğle arası girdi doktora göstereceğim sonuçları
Gul0691 BusraAltiok Yaa benımde detatlı ultrasyonum varda verdikleri saatte nereye gidicem tekrar randevumu almam gerekiyor zaten randevulu olmuyormuyum
BusraAltiok Dilek1001 evet her şeyine önce kendisi bakti sonra bana gösterdi tek tek çok uzun sürmedi ama güzel inceledi yani ben beğendim cinsiyeti tekrar söyledi sordu zaten biliyormusunuz diye