bir_pasa_annesi Kızlar 14+1 haftaligiz dünden beri ara ara pıt pıt çok hissettirmesede atma var karnımda ilk gaz sandım bugünde olunca anladım ki bebeğim ben burdayım diyo 🥰🥰🥰çok güzel bir duygu rabbim isteyen herkese tattırsin inşallah
cigdem4154 bir_pasa_annesi amiiin inşaAllah baya erken hissetmişsiniz ben ilk 17+6 da hissetmiştim şimdi 32. Haftalık olduk çok şükür karnımı deliyo hanfendi 😀
OksijenliSu bir_pasa_annesi Bende arada çok hissediyor gibiyim. 15+3 olduk. 🙈 Cinsiyet belli oldu mu?
-MinikveAnnesi- bir_pasa_annesi bende o haftada hissetmeye basladim seyirme gibi karinca yürümesi gibi 🥰 simdi 19 haftalığız baya belirginlesti oğluşum burdayım diye kendini unutturmuyor 😄😄
bir_pasa_annesi cigdem4154 ikinci gebelik cnm erken hissedersin demişlerdi doğruymuş 😁😁 Maşallah inşallah bizde o haftaları görürüz
bir_pasa_annesi OksijenliSu yaa maşallah evet belli ediyor arada 🥰geçen hafta şimdilik erkek gibi duruyor dedi
-MinikveAnnesi- Snemgokbil o hafta da 1 cm bile olmuyor bebek. Gaz çok oluyor ilk 3 ay genellikle seyirme felanda cok oluyor karıştırmışsınız bence
Benjaminannesi bir_pasa_annesi ne güzel rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım ilk günlerim geldi aklıma ❤️❤️❤️❤️❤️
OksijenliSu bir_pasa_annesi Yani doktor bacak arasını gösterdi çıkıntı yoktu, kız gibi dedi. 17.haftada bir daha bakacak. 😊😊