Aysecik96 mucizebebekkkkk ne zman öğrenmiştiniz siz en son kabul etmediğini ? ben şimdi hastaneden aradılar sordum sompo sigortayı kabul etmiyormus sadece
Aysecik96 mucizebebekkkkk beni şans eseri aradılar randevu için de sordum artık sompo hariç dediler Bide msj attım kendisine cevap bekliyorum
mucizebebekkkkk Aysecik96 cok iyi o zamn bize baska sigortadanda bahsetmemislerdi pesinw dusmek lazım:)
Aysecik96 mucizebebekkkkk evet hastanenin sitesinde de diğer anlasmalı sigorta sirketleri var zaten ben çok arastırdım iki gündür açıkcası hastanede herkes bişey diyor kafa karıstırıcı hocadan da net bi cevap alırsam bugun eşim sigortacıları arayacak fiyat için
Gmzlml Muge_K 27mayısta Volkan hocada doğumum var spinal sezaryen sompo sigortadan doğumu 5980₺yaptırdık. Epidurale gerek görmedi spinal yeterli demişti. Harika bi doktor mutlaka gidin☺️
Muge_K Gmzlml ayyy çok çok az kalmış hayırlısıyla sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 🙏🌸 fakat fiyatlar arasında ne kadar fark var çok artmış baksaniza benimde aralikta doğum haftaya yaptırıcam inşallah sompo sigortayı
Deletedmom_6 Kaderkrkmz merhaba bende sivas medicana için yaptırdım ama sadece doğum girişi falan nasıl yaptırıyorsunuz normal gidip giriş mi alıyorsunuz yoksa her seferinde sigorta şirketini arıyorsunuz onlarmı açıyor
Kaderkrkmz Deletedmom_6 merhabalar ben muayene için gittiğimde hastanenin anlaşmalı kurumlar bölümüne gidip muayene kaydı açtırıyorum 15 lira ücret alıyolar her seferinde sonrasında direk doktorun yanına gidiyorum
Gmzlml Muge_K amin hepimiz alalım inşallah 🙏☺️ Ama benim anlaştığım fiyatta muayeneler yok sadece doğum. Oda sompo sigortayı geç öğrendik keşke başta öğrenseydim muayeneleride dahil ederdim kesinlikle.
bernaaozkara mucizebebekkkkk bence tekrar araştır bende rengin hocaya gidiyorum ve sompo sigorta yaptır mantıklı demişti bana 7 aydır sigortalı muayene oluyorum
Aysecik96 bernaaozkara Rengin hocanın sompo ile anlasması bitmiş malesef sompo harici sigorta şirketleri de hamilelik sürecinde sigorta yapmıyormus bende iki gündür arastırdım ama sonuc alamadım hocaylada hastahaneyle de görüştüm
bernaaozkara 7 ay önce sompo yaptırdım 5170e 8 taksit rengin hocaya gidiyorum bende bir sıkıntı olmadı ama
Muge_K DamlaPlt Volkan beye persembe günü ilk defa gidicez ve onunla da inşallah doğuma gidicez ☺️ Herkes aşırı memnun instagramdan da takip ediyorum aşırı sempatik bir doktor
Kaderkrkmz Minikmucizem6 kerime hanıma gidiyordum ve çokta memnundum aslında ama artık sigorta anlaşmalı olanlara bakmayacakmış o yüzden bir sonraki kontrolde sultan hanıma gitmeyi düşünüyorum