Aysecik96 Arkadaslar yeni öğreniyorum kendim medicana hastanesine gidiyorum konyada , hastahane bundan bahsetmedi bilgim yoktu sigorta yapmak için nası bi yol izlemeliyim ?
Kaderkrkmz Aysecik96 ben medicana sivas için bundan 1 ay önce yaptırmıştım sompo sigortayla anlaşmalı 9 muayene+doğum 4200 liraya yaptırdım ama şu an fiyatlar yükselmiş birde ilden ile değişiyor
mucizebebekkkkk Aysecik96 hangi doktora gidiyorsun bilmiyorum ama sadece iki doktor sigortayi kabul ediyormus sibel hoca rengin hoca sigorta sirketi ile calismiyormus hastaneyi arayip ogrenin siz bnde rengin hocaya gidiyorum sigorta paketini kabul etmedigini söylediler
Deletedmom_6 Kaderkrkmz merhaba bende sivas medicana için yaptırdım ama sadece doğum girişi falan nasıl yaptırıyorsunuz normal gidip giriş mi alıyorsunuz yoksa her seferinde sigorta şirketini arıyorsunuz onlarmı açıyor
Kaderkrkmz Aysecik96 yok ben hastaneyle hiç konuşmadım direk bi sigorta şirketiyle görüşüp doğum sigortası yaptırmak istediğimi söyledim onlar yönlendirdi zaten siz isterseniz hastaneyi arayıp hangi anlaşmalı kurumları öğrenin ona göre de sigorta şirketiyle görüşürsünüz taksit imkanı da sunuyolar 8 taksit yaptırdık biz
Kaderkrkmz Ben sompo sigortayla anlaşmalı olduğunu biliyodum o yüzden aramadım hastaneyi siz yine de arayıp öğrenin
bernaaozkara mucizebebekkkkk bence tekrar araştır bende rengin hocaya gidiyorum ve sompo sigorta yaptır mantıklı demişti bana 7 aydır sigortalı muayene oluyorum
DamlaPlt Bende medicana bursada doğum yapacağım sigorta şirketiyle görüştük detaylı anlattılar doğum + muayene8.000 tl yaptırdık sizde sigorta şirketiyle görüşebilirsiniz .
Muge_K DamlaPlt bende medicanada Volkan Aksakallı hocaya gitmek istiyorum.normal doğum + 9 muayene 8091 dediler sezeryan 9380 normal epudural 10550 dediler
Gmzlml Muge_K 27mayısta Volkan hocada doğumum var spinal sezaryen sompo sigortadan doğumu 5980₺yaptırdık. Epidurale gerek görmedi spinal yeterli demişti. Harika bi doktor mutlaka gidin☺️
mucizebebekkkkk Aysecik96 15 gun once doguma 5250 diyorlardi simdi 6650 muayene 300 tu simdi 350 dogurmama daha var iki ay kacla cikicaz hastaneden gercekten merak ediyorum ama sen hastaneye mutlaka sor sigortayi
Denzk Kaderkrkmz Bursa. Buraya göre çok uygun bu arada burası aşırı pahalı şuan bile sadece doğum 10 civarı ve hiç bişey dahil değil süsleme foto yemek vs hiç bir şey
Kaderkrkmz Denzk gerçekten mii ben sivasa pahalı diyodum orası daha pahalıymış herşey bebeklerimiz için onlar sağlıcakla doğsunlar da inşallah🤍
Aysecik96 mucizebebekkkkk ne zman öğrenmiştiniz siz en son kabul etmediğini ? ben şimdi hastaneden aradılar sordum sompo sigortayı kabul etmiyormus sadece