Aysenur57- Kızlar merhaba antalyada özele gidenler vardır aranızda muhakkak,hangi hastaneye gidiyosunuz ve ücretler nedir acaba
urazinannesi Aysenur57- ben de medstar topçular Müjde Şekeroğluna gidiyorum güncel muayene fiyatı 295 tl
Cerkess Aysenur57- asv yaşam da yunus yıldız a gidiyorum 200 tl muanesi canım doktor da baya rahatlatıyor konusması ile
Gizemuysall3 Haftadayım 34 e kadarda şelale tıp merkezinde devam edeceğim muayne ücreti 150 tl nst ücreti yok doktorum ali dinçay kavaklı ben hemşireyim ve bi doktordan beklenti olarak herşeyi karşılıyor çok ilgili doktorumuz. Bana 300 tl karşılığı bi ultrason bakmaları saçma geliyor bu işin içinde olduğum için onun için şuanlık iyi kesinlikle düşünebilirsiniz
Elffgmzz Aysenur57- Gülser Pınar kendi muayenesinde 300 tl doğum içinde antlaşmaları olan 3 hastane söyledi 7,5-10 arası her şey dahil fiyat
Gizemuysall3 babysmommmm doktor vitale ile anlaşmalı 250 tl ye yaptırdım ben detaylıyı 2.5 ay önce falan
babysmommmm Mrvmnv ne zaman yaptırdınız peki bebek kaç haftalikti ve sıra beklediniz mi yoksa direk aldılar mi sizi