yarenaygk34 Ben 36 oldum bi kere rahatsızlanmıştım sancım var gibi o zaman girmiştim bir şey çıkmadı bu haftada doktor bebek hareketleri iyiyse gerek yok haftaya gel bakarız dedi ilk oğlumda 35. Haftada istemişti doktor hiç sancı vs çıkmamıştı 37 de doğurdum
dml33 NOG_06 32de girdim bn bu hafta gidicm 35 oldm bundn sonra her geldiginde gircn dedi skintin sancin varmı diye sormadi bile önce nst girdim sonra muayene oldm 40 tl verdim bir kerelik gibi bisi dedi ücret alan kız
elzy7 127383 Evet özel hastane takıpliyim. Devlet hastaneleri nst takibi yapmıyor dıye biliyorum. Kuzenıme çatı muaynesı bıle yapmamıslardı. Nst ıcın her defasında 60 küsür tl ödüyorum. Muayne ödemesi de ayrı maalesef. Ama istanbulda sizin orası kadar yüksek değil ücretler :) 160 TL benım gittiğim hastanede. Eşimin kurum indirimi var ondan faydalanıyoruz.
Nur-01-35 Bana 30.haftadan sonra her hafta nst dedi .geçen hafta çarşamba gittim yarında randevum var. Devlet hastanesine gidiyorum bu arada ucrette ödemiyorum
[silindi] NOG_06 çok sancım vardı kıvranıyordum doktorum normal değil dedi 🥲 ondan girdim nst ye kuzum çok şükür her şey yolunda şu an 🤗 3 günde rapor aldım dinlenicem
NOG_06 [silindi] iyi bari sorun yoksa kuzum rabbim yavrularımızı sağ Salim kucağımıza almamızı nasip etsin ❤️ Benim de sürekli yalancı sancılarım oluyor 🤷🏻♀️