NOG_06 Kızlar Nst ye kaçıncı hafta da girmeye başladınız? bi sonra ki kontrolüm 2 hafta sonra yani 32. Haftam da nst ye girecekmiyim bilmiyorum 🤷🏻♀️
Cnsl32 NOG_06 34+2 yim daha girmedim doktoruma sormuştum ne zaman giricem diye o da acele etme 36 dan sonra girceksin dedi
Guler123_ NOG_06 kendini nasıl hissettiğine bağlı her gittiğinde doktora şu ağrım var bu ağrım var falan dersen oda tedbir amaçlı erken Nstye alıyor genelde çoğu hamile kişiden sancım var ağrım var nstye girdim diyorlar ben her kontrole gittiğimde doktorum bana soruyordu bu ay nasıl hissediyorsun ağrın sancın var mı diyirdu ben herşey normal hatta bulantım yok kusmam yok hatta doktora sanki hamile değilim gibi hiçbir belirtim yok dedim ne güzel desene gelenlerin hepsi şikayet ediyorlar dedi ondan doktorda erkenden NST ye alıyor yani kafanız rahat olsun ki sancılarınız gelmesin herşey psikolojik oluyor geçen hafta Nstye girdim çok şükür sonuçlar temiz çıktı
elzy7 Benım agrılarım vardı ilk 30.haftada girdim nstye. Ama doktorum 32.haftadan itibaren her hafta düzenli bir şekilde nstye aldı. Kontrolum olmasa bıle nstye girmek için gidiyodurum hastaneye. Şuan 38+1 ım persembe gunu kontrolum var bakalım nasıl devam edicez.
127383 elzy7 özelde mi giriyorsunuz bende bu hafta 32.haftam büyük ihtimal bundan sonra muayenelerde nts ister. Ücreti ne kadar. Muayene 455 veriyoruz malum🙄
NOG_06 Guler123_ haa anladım o zaman beni başlatır çünkü benim 22. Haftadan belli yalancı sancılarım oluyor doktorum da biliyor bunu 🤷🏻♀️
Guler123_ Ben herşeyden önce sütüm gelsin diye hiçbir şeyi kafama takmıyorum istediğimi yapıp kendimi mutlu hissetmeye çalışıyorum yoksa bebiş gelince oda stresli olur huysuz olur ondan moral çok önemli
elzy7 127383 Evet özel hastane takıpliyim. Devlet hastaneleri nst takibi yapmıyor dıye biliyorum. Kuzenıme çatı muaynesı bıle yapmamıslardı. Nst ıcın her defasında 60 küsür tl ödüyorum. Muayne ödemesi de ayrı maalesef. Ama istanbulda sizin orası kadar yüksek değil ücretler :) 160 TL benım gittiğim hastanede. Eşimin kurum indirimi var ondan faydalanıyoruz.
127383 Guler123_ Trabzon medikal park. Benim doktor 455, diğer doktorlar 430. Sizin orda ne kadar ki. Kan ve idarar 305 veriyorum🙄
Guler123_ 127383 kan ve idrar 305 mi bu kadar da olmaz yaa tamam her yerde öyle ama bu kadarda olmaz ki ben İzmir’de yaşıyorum Buca Tınaztepe hastanesine gidiyorum muayene 305 geçen hafta NST, KAN, İDRAR, ve PARMAKTAN KAN aldılar 222 ödedim tahlillere
127383 Guler123_ bizim burda zaten 2tane özel hastane var bilinen ikisi de nerdeyse bu fiyatlarda. Imperial 380-400 doktora göre değişiyor ama benim gittigim medikal 455 doktor randovum. Bu ay da nts lere girecem bakayim onlar icin ne kadar isteyecekler