Adakus hiç yapmadım bu zamana kadar yani çaba göstermedim hiç ama yürüyüş hareket hurma bunlar etkili tabi
2 cm açıklık bakalım ne kadar bekliycem😂
Ayvaaaaaa hay Allah. Bilmeyince böyle soruyorum bende. Az kaldı benim de ister istemez bir tedirginlik 🙄 Allah kolaylık versin size ve bizlere 🤗
Ayvaaaaaa ama herkezin sancısı ağrısıda farklı oluyo ben mesela kimseden duymadım sancının bacaktan vurduğunu ilk kes kendimde gördğm bacaklarımdan başladı sonra belim ve kasıklarım şuan gala bacaklarıma vuruyo
Gulcandogansadi ben 33 haftalık oldum bugün 10 gündür kasıklarımda, karnımın sol tarafında felaket ağrılarım var. O kadar ki bazen ağrıdan bayılacak gibi oluyorum, ister istemez eşim ve bende korkuyoruz 😬😬😬
Gulcandogansadi ayy benimde bacaklarım ağrıyor bende soguktandir filan diye düşünüyorum 🤦♀️ en çok bacaklarım ama karnimda ve belimde sızı şeklinde sancı var
Ayvaaaaaa daha çok erken ama bebek vücüdu doğuma hazırlıyo benimde oluyodu canım
Gamzeylul kaç haftalıksın canım
Gulcandogansadi valla bu hazırlık sürecinde böyle ağır geçiyorsa doğumu düşünemiyorum, o yüzden Allah bin kat kolaylık versin size de ☺️☺️☺️
Gulcandogansadi 36 haftalığız bizde
Ayvaaaaaa bak ben dün akşam üstü 5 den beri sancı çekşyprum sadece 2 cm olmuş yani hatta ben dedimki hiç olmamıştır yani bu kadar hafif olmamalı canım acıyo ama hafif olmuycağını bildiğimden hiç düşğnmedim yani ☺️
Gulcandogansadi o zaman benim ağrı eşiğim çok düşük 🤷♀️ ben normal hazırlık ağrısına dayanamıyorum 😵
Gulcandogansadi şancı yok eve yolladı cumartesi tekrar gidicem
Gulcandogansadi 10 gündür iki cm açıklıkla dolaşıyorum 38+0 şuan🤣 inşallah sen benim kadar dolaşmazsın🤷🏻♀️ 2 cm açıldım sonra birden sancım kesildi oysakş doktorum böyle giderse bu akşam doğurursun demişti🤣🤣
Gulcandogansadi Canıım instagramda ayseebe var mutlaka bak ona açılma icin önerileri çok fazla olumlu yönde hepsi
Tostosunannesi ben bulamadım bahsettiğiniz kullanıcıyı daha öncede bi posta yazmıştınız
zeyolin bakıp hemen linkini atiyim canim
Ayvaaaaaa anne olcan sen dayanırsın canım 😘☺️
Arasinannesi2 hadş hayırlısı
zeyolin benim hiç kesilmeden devam ediyo sancılarım hatta çoğalıyo gitgide inş böyle devam eder bende şuan 38 + 4 oldum bakalım nolcak ☺️