Ark 26 haftalık olduk bu hafta kızım daha kuvvetli hareketleri var benim ki gece uyuyup gündüzleri hareketli , geceleri deliksiz uyuyamamak dışında sorun yok sizler ne durumdasınız
benimmdunyamm Ark gece uyuyunca hareket ettiğini hissetmiyorum ama uyanır uyanmaz gece hareketlerini hissediyorum 🤣gündüz de şükür hareketli bazen uyuyor herhalde etmiyor o kadar pimpirikli anası olunca ondada durte durte uyandırıyor
nurnur13 Ark 26+4 yatakta dönmek şimdiden işkence halini aldı ıh mıh ede ede dönüyorum, çatı ağrısı da oluyor yatarken sizde de var mı hanımlar?
acemianneinci Ark Aynı şekilde bide şimdiden dönerken bile zorlanıyorum üstüne mide bulantılarım kaldığı yerden devam ediyor miniğim de tekmeliyor sağ olsun 😍😄 26 haftalıklar boy kilo durumlarınız nedir???
Anne1010 27+1 den sesleniyorum. Ne gece ne gündüz çocuğumda uyku denen bişey yok anasına çekmiş ve tekmeleri beni artık sarsıyo. Norlmalde bebekler anne karnında ortalma 18 saat uyurmuş ama maşallah biz 2 saat uyursak uyuyoruz diyorum inşallah doğunca böyle olmaz
Ark Anne1010 🤣🤣🤣 maşallah gerçekten hep hareketli valla doğunca öyle olma olasılığı var bizim ki sadece ben uyanırsam uyanık uyursam oda uyuyor yada ben dalıyorum uykuya dalıyorum
Ark Gulenay-18 acemianneinci bulantılar geçmedi mi hala yoksa yeniden mi geri geldi çok zor bulantı benimde ilk 3 ay sürmüştü, biz 24 haftalık olduğumuzda 577 gr kilosu ama boyu söylemedi unuttum bende sizin kaç